Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

ahojte vsetci :)
dnes som si aktivovala co ma o2 tu akciu ze internet do mobilu na mesiac zadarmo :) Tak som vas po autobusoch a pri kadejakych cakaniach citala :) Budem vas tak potichu spionazovat teraz :D :D

prisla som len na chvilocku lebo bezim cvicit, juuuj uz sa tesiiim - 40 min si dam stepper, potom nejake brusaky a este si vygooglim nejake dobre cviky na prsia, tak ako ste mi vcera radili - aby sa mi tak nescvrkavali...

Carey - co sa tyka toho chlapa - aj ja to veeeeelmi dobre poznam. Tiez mam 23 rokov a 5 rocny vztah - a sme spolu za tych 5 rokov takmer kazdy den. Mam vsak pocit, ze stale castejsie sa zamyslam nad tym, ci to ma nejaky vyznam. Lubim ho, ale neviem, ci neexistuje pre mna niekto, kto mi sadne viac. A teraz sme mali mesiac taky, ze hadky boli na kazdodennom poriadku... Ale myslim, ze sa to opat postupne zlepsuje... A mimochodom za 2 mesiace sme spolu spali 1x - nemala som na to chut, potrebovala som si to ujasnit. Ale teraz som aj rada - aspon ked sa vyzleciem spadne na zadok, ked uvidi moju postavu chudsiu o 4 kg :D ak si to vobec vsimne, lebo vcera mi povedal kolega, ze nevidno ze som schudla. Debil :D

xdanielax

pomalicky :D ale ja osobne som celkom spoko. a dnes som unavena, vcera som sa znicila..dnes som si naordinovala oddych a upratovanie:) a co za sporty robis ty?

bingham

tak tu sa takto vztahy rozoberaju.... :)...ako vam to ide....lebo od toho co som tu bol...ste toho riadne napisali...

xdanielax

carey - no neviem ako si na tom s jedlom, ak nepotrebujes vypracovat jedalnicek, tak si jednoducho najdi trenera, ktory poskytuje sluzby trenera a nejake "balicky" na ktorych chce zarobit..
Ak mas niekde pobliz aj ine fitko, super by bolo tam ist/zavolat si a rovno sa spytat, ci tam je niekto, kto by sa ti mohol venovat. Vacsinou to tak byva. Aj u nas to tak je.
Viem ze jedna kamaratka mi kedysi spominala ze chodi do fitka pri poluse a tam ju trenuje nejaky trener. Asi by si tam mala ist osobne a pozret sa, ked sa ti nebude nieco pozdavat, tak urcite do toho nechod. Treneri sa teraz rozmohli ako huby po dazdi, za to, co si pytaju na hodinu (cca 10-15€) by som ocakavala profesionalny pristup z jeho strany.

toto by ta nezaujalo? : www.golemclub.sk

carey

xdanielax - inak co si myslis o tych 180eur za toho trenera? som to pisala nizsie, neviem ci to je moc drahe alebo nie.

Maoam - no ja tiez neviem ako to s mojim chlapom dopadne, uvidime davam tomu este cas, ale nebudem sa premahat ked vidim ze ten druhy sa nesnazi