Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

no ja som mala staru rozheganu vahu na ktorej som sa vazila raz za 14 dni a to bolo asi lepsie ako toto iba co mam depresiu

kamoska_

Maoam

hlavne sa prestan stale vazit na tej novej digi vahe, lebo ta to bude stale viac a viac deprimovat. dokedy to mas takto s tym sportom? mozno by tvojej psychike pomohlo, keby si si urobila jednoduchy planik aj s orientycnym spocitanim denneho prijimu, aby si to cele videla, lebo rapidne sa obmedzovat ti moc neprospeje.. a hlavne klud :)

Maoam

cau apalexis jasne pod k nam, ja mam podobny ciel :-)

baby, ja som na dne, teraz co nemozem robit nic ziadny sport, uz sa to uplne odraza, vobec nejem ziadne blbosti pomimo, ziadne sladke, nic a napriek tomu som spät na 60 hrozne nieco, vsetko davam za vinu tomu ze pohyb nic ale teraz fakt nemozem zakazane jem striedmo ziadne sladkosti, nic pomimo, nic ani po veceroch nevyjedam, pijem len vodu a caj bez cukru, pijem dost, je to na nervy

apalexis

cau baby :)
dufam, ze nevadi ak sa k vam pripojim, tiez by som rada aspon tie 4 kg zhodila.
pozerala som si p90x aj cvicim cviky na brucho co su na youtube..ale nemate to niektora doma, nedalo by sa to pls poslat? ak hej, vlemi by som bola vdacnaaa :)
a baby aky mate jedalnicek?:)

amela

caute, inac viete ako sa hovori ked sa vydas po triciatke usetris jeden rozvod.
Pozeram ze sa nam tema zvrtla s chudnutia na potrebu lasky. Velmi normalna a ludska tema.
Len by som dodala ze stihlost nezaruci fungujuci vztah tak ako ani pekna tvar ani vzdelanie nezaruci fungujuci vztah.
Podla mna ide vo fungujucom vztahu a velmi silnu simbiozu osobnosti. pspbnosti celkovo , temperament , charakter atd....a ciele ktore maju partnery vo vztahu individualne a spolocne.
a jasne ze aj fyzicku harmoniu :)

to je cele podmienene viacerymi vecami, a len to lucka ze budes mat 59 kg ti stale nezaruci ze stretnes partnera s ktorym ti bude vsetko klapat super.

este mas cas boze ved ked robis karieru tak kde sa zenies . Po triciatke sa beru vseobecne do uvahy ine hodnoty ako je len vyzor.

To ze si mala iba jedneho partnera moze byt problem lebo asi sa posudzujes podla jeho nazoru ked stretnes viacej muzov budes mat iny nazor. Len prosim ta zazen tie depky lebo so zenou v depke nik nechce byt aj ked ma modelkovsku postavu.

Heatherka

ahojtee :) no aj ked vcera som to posrala nanukom, dnes bol fajn den :)
jedalnicek mohol byt lepsi ale aj tak, clekom dobry, si myslim
R: polka cottage cheese s celozrnym chlebom a rajcinou
D : hruska + zeleninovy salat
O :rybky na masle + zemiaky
V: BUCHTY NA PARE :D 2 :D ale urobil mi ich priatel z lasky, nedalo sa odmietnut :)

ale zato dnes bol narocny den, som slapala hooooooore kopcom pol hodinu, ale desny kopec, bicykel som musela tlacit a potom som hodinu korculovala :)

a teraz rychlo spat, nech ma nechyti zravost :D

noemix

caute. :)
ja mam dneska za sebou 50 km na bajku a tusím mi do rana odpadnú nohy.. Som dosť makala, tak hádam pár gramov zo mna zliezlo :)) Jedla som celkom v pohode, ani nie som hladná. Len som asi dneska málo pila :-(. Zajtra si dám od všetkého oddych, lebo každý deň niečo robím a už ma pomaly celé telo bolí :D

lilla : ako bolo na farme ?: D:D to vlastne kde je ?

noemix

caute. :)
ja mam dneska za sebou 50 km na bajku a tusím mi do rana odpadnú nohy.. Som dosť makala, tak hádam pár gramov zo mna zliezlo :)) Jedla som celkom v pohode, ani nie som hladná. Len som asi dneska málo pila :-(. Zajtra si dám od všetkého oddych, lebo každý deň niečo robím a už ma pomaly celé telo bolí :D

lilla : ako bolo na farme ?: D:D to vlastne kde je ?

Lillla

Ahojte :)
Dnes som mala na obed rajcinovu omacku a knedle a na veceru dva kusky pizze :)
inak boli sme sa kuknut na FARME tej markizackej :D sranda :D:D