Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

kamoska pre mna su miery takisto ovela viac smerodajne ako vaha, tvoje miery su uzasne musis byt s nimi stihlunka ako prutik vyborne :-) vidno ze je to vymakane najmä sportom

kamoska_

Heatherka, ak sa mozem zastarat, svalovku uz po case nebudes mavat, telo si zvykne, uz budes citit po cviceni len taku tu prijemnu svalovu unavu. :) ked-tak casom (zhruba kazde tri mesiace) obmen niektore cviky, nieco uber, nieco pridaj, pripadne inu svalovu partiu, viac/menej opakovani, zmen zataz..

Juchu

Dobre ranko :)
Kocky aj ja vas mam rada a tato skupina sa mi velmi paci :) Rovnako ako vy, bez vas by som bola na to uplne sama - a to vy ste ma "donutili" kupit sporttester a zacat cvicit a prave kvoli tejto skupine som chudnutie nevzdala :) Fakt vdaka!

Ja som dnes rano stala s takou svalovkou :) Cele telo ma boli z mojich vcerajsich 5 klikoch :D Ale si to vychutnavam :) Dnes som mala aj budik o polhodinku skor, ze si dam este nejake kliky predtym ako pojdem do roboty, ale ledva som vstala z postele.. Tak som sa na to vykaslala :)

kamoska_

Maoam, ja sa vahou moc neriadim, skor dam na miery, lebo napriklad v tomto obdobi som schudla, mala som velke problemy doma, v praci a vsetko sa to nakopilo na hromadu, takze vahu neriesim. ale miery su na 172cm 88/64/91 a tie sa nezmenili ci som mala o tie 4kg viac (3 mes. dozadu) alebo teraz.. takze takto je to so mnou :)

Maoam

nebyt dievcat tu tak som tiez na to uplne sama :-), obdivujem ta ze si to tak zvladla, aku mas teraz vysku a vahu ak chces prezradit :-)

kamoska_

spokojna asi som, aj ked kazdy ma lepsie, aj slabsie dni, ale komplexne som. ja som hruska, takze aby som mala hohy a pozadicko v poradecku, sportujem a cvicim stale a stale pride nieco nove ohladom stravy, co sa mi zapaci a chcem to vyskusat, stale novy sport.. :)

kamoska_

no, mne to take zakladne schudnutie trvalo asi tristvrte roka, to bolo asi 11kg a potom som este 2 roky doladovala cvicenim. :)

ja som zmenila celkovo moj zivotny styl, stravovanie, zacala som aktivne sportovat a vysledky sa dostavili.

vy ste vsetky na najlepsej ceste, naozaj sa vam krasne dari, ja som nemala nikoho, kto by ma podporil alebo so mnou zasiel do fitka, ale tak ked som sa rozhodla.. :))

je to fajn, ale na stasti mi to nepridalo, ani neubralo, len moj vnutorny pocit sa zmenil.