Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ja som chudla 1 kg/ mesiac
strata menstruacie nezavisi od bmi, teda je mozne, ze ak je niekto velmi chudy tak ju nema, ale pri chudnuti zavisi od prijmu zivin, hlavne tukov - preto vela chudnucich dievcat nema menzes.
Ja som ju tiez nemala, a to som nechudla drasticky - ale bolo to v case ked som chcela vediet ci dokazem byt fakt stihla :D tak som sla "rysovat" a vtedy som mala prisnu stravu skoro ziadne tuky a malo sacharidov a ziadnu menstruaciu :D
neskor sa to upravilo, ked som polavila :))
Hemi : na vysku 172cm a vahu 58kg je BMI 19,6 to uz teda ma ovela vacsi suvis menstruacia a chdunutie,ako ked ma niekto 172cm a zhodi na 62kg,tam je BMI 20,9.Teda v tomto pripade ak by aj kocka mala probelm s cyklom,v ziadnom pripade nie na zaklade schudnutia.A vazne je to velmi malo kg na tvoju vysku.Ty chces chudnut?No nemala by si sa do toho pustat,nic v zlom.Ale u Teba aj 64kg je v pohode.
Lucka: ja si to vysvetlujem tak, ze je to riziko ako ste uz s Hemi pisali ked je BMI pod 19 alebo ked zena schudne rapidne, teda nie postupne, pomalicky kedy sa telo moze prisposobit zmenam, ale 10kg za kratku dobu tak to je sok aj pre hormonalny system, to je pochopitelne. Ty nechudnes teda z vyssej vahy prvykrat ze?
Inak ohladom menstruacie a chudnutia.Ja som rapidne zhodila zo 69kg na 59-58kg a prestala som menstruovat,gynekologicka to zacala riesit HA,to som mala 15rokov.Lenze je to hlupost,ze stratite menstruaciu kvoli chudnutiu,ano ale len v pripade ak je Vas BMI nizsi ako 19.Inak je pricina inde.Mne to vysvetlila odbornicka systemom.Zhodila si 10kg,tak ich priber a uvidis ci budes mat pravidelne cykly.Vtedy treba hladat problem inde a nespajat to hned s chudnutim,pricin je vela.Len BMI pod 19 ma tento dosledok,inak nie.
dakujem carey :)
Maoam vies ja to len preto spominam, lebo mna by vzivote nenapadlo pred dietou ze sa nieco take moze stat
ale dakujem za upozornenie :-))
58kg na 172 cm je uz dost malo, to si uz viem predstavit, ze ti meskala MS 6 mesiacov
lowlow, Hemi - vitam vas tu a prajem vela stastia :)
ano, to chapem, lenze ja chudnem velmi pomalicky, za mesiac asi 1kg, viac nie a ked som v minulosti vazila 54-55, menstruaciu som normalne mala, myslim ze to nie je velmi nizka vaha na 165cm, ine by bolo keby ze mam nejakych 49-50, to by som uz asi mala problem s nepravidelnostou
Maoam, ale tvoje telo strati iste veci na ktore bolo zvyknute, je to zmena pren . A 165 cm je v pohode vyska :)