Dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Dobrý zubár v Bratislave
MMMaruska

Pokúsila som sa vyhľadávať v podobných témach ale väčšina z nich už bola staršieho dáta tak som sa rozhodla založiť novú.

Momentálne hľadám dobrého zubára/ku v BA, môže byť aj súkromný. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kto je dobrý a kto nie?

AK by ste si našli čas k rade napísať aj kde ten dotyčný sídli a koľko ste dosial platili, telefonne číslo alebo tak, to by bolo ideálne, ale snád sa to dá aj vygoogliť:-)

ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem!

Pekný den

spilba

Kamcita citlivá téma to je. To musím Ti bez pochýb dať za pravdu, celkovo veľa ľudí má problém keď sa začne na túto tému čo i len rozprávať. Pritom keď sú problémy, tak sa im treba postaviť čelom a netreba sa hanbiť. Veď dnes už toľko možností máme a všetko sa dá nejako vyriešiť a to je to podstatné :)

sporenta

aj podľa mňa to neni celkom ok... keď niekto na takéto veci poukazuje u druhých... každý by si mal hľadieť svojho... len u nej to bolo asi aj na niečo dobré... bez toho by sa ani neodhodlala urobiť krok vpred... kamcita je to citlivá téma... ale treba o tom hovoriť... ale jasné, že treba všetko s úctou a rešpektom...

Kamcita23

sporenta to ano, neni to nic prijemne, ked niekto na tieto veci poukaze, ja tiez som zo zaciatku sa tvarila, ze mi je to jedno, ze to neriesim, ze ma to netrapi, ale cloveka sa to dokaze dotknut a teda riadne. povedala by som, ze toto je celkom taka dost citliva tema.

Julka266

Sporenta podla mna to je dost neludske ked na to niekto poukaze. Ale zase keby sa jej to nestane, tak asi by v zivote takyto krok neurobila, ze?

sporenta

kamcita nebudú... mám kamarátku čo si dávala urobiť korunky... váhala tiež veľmi dlho nevedela ani na koho sa obrátiť, nemala ani o cene nejako predstavu... ale potom si zažila zopár nepríjemných situácii, kde ľudia poukázali na jej zuby... že by mala so sebou niečo robiť a vtedy ozaj to riešiť začala... zistila si aj ceny... aj čo to obnáša a išla do toho a dnes je na tom lepšie... aj sama hovorí, že sa cíti teraz sebavedomejšie aj keď sa baví s inými...

dinda12

kamcita..korunky to je dobrá vec..keď sú dobre urobené tak pekne vyzerajú, že voľným okom ozaj si nik ani len nevšimne, že to nie sú tvoje zuby..len ako som písala je to veľa o tej kvalite..o tom aj koľko si ochotná do toho dať..:)

imka13

Kamcita nemáš začo. Podľa mňa zuby treba mať v poriadku. Niet nad to, keď má človek pekný úsmev a niekedy je potrebné pre to niečo urobiť, aj viac zainvestovať je to podľa mňa normálne ;)

imka13

Je to asi tak ako si napísala. No ja som rada, že doktorka v Pearl Dental ku ktorej chodím tak ma neotočí a nevybaví medzi dverami. Ale že zakaždým ma na čas objedná a má aj dostatok času na to aby sa venovala len mne, aby mi aj vysvetlila kde je problém, čo bude potrebné urobiť a všetko okolo toho ;)

Najčítanejšie články