Dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Dobrý zubár v Bratislave
MMMaruska

Pokúsila som sa vyhľadávať v podobných témach ale väčšina z nich už bola staršieho dáta tak som sa rozhodla založiť novú.

Momentálne hľadám dobrého zubára/ku v BA, môže byť aj súkromný. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kto je dobrý a kto nie?

AK by ste si našli čas k rade napísať aj kde ten dotyčný sídli a koľko ste dosial platili, telefonne číslo alebo tak, to by bolo ideálne, ale snád sa to dá aj vygoogliť:-)

ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem!

Pekný den

imka13

Je to pravda, že tá cena nie je na začiatku najvábnejšia, ale prišla som aj ja sama na to, že oplatí sa zainvestovať. Zuby podľa mňa by mali byť ukážkové. Kedysi som aj ja mala tendenciu šetriť v tomto smere, nejako sa nestarať o svoje zuby, no časom sa moje priority nejako preorganizovali a začala som si uvedomovať čo je dôležité a som si vedomá toho, že dobrého zubára mať to je šťastie ;)

Kamcita23

hena ved ano to mas pravdu, ze je to na roky, len proste ked sa to narata vsetko naraz tak aby som nebola viac jak prekvapena, chapes, asi som si mala zacat postupne na to odkladat peniazky, ze mesacne :D

vierocka66

to či je zubár rýchly to podľa mňa neni až tak podstatné. Podstatnejší je prístup a hlavne kvalita tej práce, ktorú odvádza!

vierocka66

hena to teda ti musím dať za pravdu. Už som sa stretla aj s takými ľuďmi, čo boli radi, že si môžu dať urobiť korunky, lebo ich zuby niektoré neboli na tom bohviejak dobre. Ale jasné, je to vec, ktorá ide do peňazí, ale tak radšej si dať urobiť zuby a oželela by som nejaké topánky napríklad :)

HenaZ

korunky su vydavky..ale zase mas to na roky..radsej do toho zainvestovat ako chodit bez zubov..no nie?..korunky ak su dobre urobene, tak aj dobre vyzeraju..ze clovek volnym okom ani len nespozoruje, ze to nie su realne tvoje zubky..

Kamcita23

zandriara to mas asi pravdu, len mna toto dobehlo nejako skor ako som ocakavala, ako som si myslela :/
na pockanie? o tom som este nepocula, ze by sa to aj tak dalo vyriesit, to je potom fajn, len tiez budem sa musiet pripravit na to, ze tie korunky asi budu nie male vydavky :/

sissiny

dinda myslim, ze niekedy ani clovek nemusi nieco zanedbat a problemy sa objavia. Kazdy mame uplne iny chrup, uplne inu stravu prijmame a to proste vie ovplyvnit aj to, ci mame kazy a mnoho inych veci. Takze je to dost povedala by som, ze individualne

zandriara

robi robi, na tom som sa tiez pytala, pretoze mam pocit, ze toto je vec, ktora nas raz bude cakat kazdeho skor ci neskor :/ korunky robi a co mna prekvapilo, tak aj na pockanie, ze nemusis cakat na vyhotovenie original koruniek napriklad tyzden alebo niekolko dni :)

Najčítanejšie články