Dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Dobrý zubár v Bratislave
MMMaruska

Pokúsila som sa vyhľadávať v podobných témach ale väčšina z nich už bola staršieho dáta tak som sa rozhodla založiť novú.

Momentálne hľadám dobrého zubára/ku v BA, môže byť aj súkromný. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kto je dobrý a kto nie?

AK by ste si našli čas k rade napísať aj kde ten dotyčný sídli a koľko ste dosial platili, telefonne číslo alebo tak, to by bolo ideálne, ale snád sa to dá aj vygoogliť:-)

ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem!

Pekný den

zandriara

jo, obratila som sa na ambulanciu, o ktorej si pisala, nevedela som na koho ineho sa obratit, ku komu ist, aby to bolo fajn a bola som prijemne prekvapena, ze zubarka moja mila, aj mala cas, ze sa ma povypytovala, co ma trapi, ze ma neotocila hned medzi dverami :)

zandriara

take nieco by som si predstavovala, ze aby zubar mal snahu, aj bol taky ludsky, lebo to mi tak chyba, aj ta ochota, ze proste ked mam bolesti, tak zdvihnem telefon a nezdvihne mi to zubar s nejakym otravenym tonom chapes :/

dinda12

niekedy to tak môže byť..ale niekedy nie..ako som písala ja chodím do Pearl Dental..a to na zubárke je vidieť, že ju tá práca baví..že to nie je také, že rýchlo rýchlo..ale aj sa pacientovi venuje a to je podstatné..aby si vedel ten zubár aj čas nájsť..predsa zuby tie si vyžadujú čas nech už ide o čokoľvek..či korunky..či zubný kaz alebo čokoľvek iné..

sporenta

fina v tomto máš asi tiež pravdu... mnoho závisí asi aj všeobecne od pohody toho zubára... o to aký má deň... aký má život... či sa netrápi a podobné záležitosti... lebo negatívne veci aj nás vedia vykoľajiť mnohokrát a nemôžeme sa čudovať ak by nejaký rozchod napríklad vykoľajil aj zubára...

dinda12

niektorí áno niektorí nie..ale z mojej skúsenosti ti viem povedať..že ja som sa s lepším prístupom ako teraz na súkromnej ambulancii ešte nestretla..pani zubárka na ambulancii o ktorej som písala je milá..všetko vysvetlí čo je potrebné spraviť..aj vysvetlí a tiež navrhne možnosti keď niečo je treba spraviť..:)

johankaarc

To som riešila aj ja. Chodila som jednej, čo je síce dobrá, ale ponižovala pred pacientami sestričky, každú tam skoro rozplakala, až tam bolo dusno. A mala som pocit, že mi plomby robí zbytočne.

Našla som lekára, ktorý roky robil zuby pacientom v Nemecku, a tam majú inú kultúru. doktor Plevák - ambulancia doc. lindauera. Pri prvej návšteve si ma posadil za konferenčný stôl a najrpv sme sa rozprávali o mojich zuboch, až potom do kresla.

Neurveriteľný pedant a má moderné materiály na zuby. Teší ma, ak som pomohla...

zandriara

nemam sice skusenosti so sukromnymi lekarmi ani zubarmi ale pocula som ze su ochotnejsi je to pravda? lebo zvazujem nejaku tu zmenu ale nie som si celkom ista ci to bude ten spravny krok