Dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Dobrý zubár v Bratislave
MMMaruska

Pokúsila som sa vyhľadávať v podobných témach ale väčšina z nich už bola staršieho dáta tak som sa rozhodla založiť novú.

Momentálne hľadám dobrého zubára/ku v BA, môže byť aj súkromný. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kto je dobrý a kto nie?

AK by ste si našli čas k rade napísať aj kde ten dotyčný sídli a koľko ste dosial platili, telefonne číslo alebo tak, to by bolo ideálne, ale snád sa to dá aj vygoogliť:-)

ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem!

Pekný den

magdi_na

anonym, keď zrejme aj ten tvoj strach z niečoho pramenil a na to treba prísť, podľa mňa nnie je prečo mať strach zo zubárov, z kresla, z nejakých tých úkonov, predsa len ja mám väčšiu obavu z bolesti, z toho, že by ma pokazené zuby vedeli potrápiť alebo čo :/

kolacikova

..to jasné, že neni dobré, lebo tým si aj zbytočne zaťažuješ žalúdok, keď si dávaš tabletky..a väčšinou sa bolesti zubov zvyknú stupňovať, takže ozaj je lepšie vyzbierať odvahu a urobiť niečo pre to svoje zdravie..

Anonym222

Jasom ras tak od strachu zubara tak robila davala som si tabletku pokial zaberala potom keď už nezaberala šla som k zubarke viem žeje to velka hluposť. Račej vidržat u zubara ako tabletki davať do seba. Ved horšie som prežila toto bi mala bit premna malina zubar

Kamcita23

magduska, ale tak by to malo aj byt :) nie, ze budeme do seba davat tabletky a cakat pokedy vydrzime, dokedy nam tabletky proti bolesti budu zaberat, ved to je v podstate hazard so zdravim :/

magduska

...yorka ako pises...problemy je potrebne podchytit co najskor...ja ked nieco mam...aj ked len sem tam citim pobolievanie alebo nieco tak idem k mojej dr. Banasovej...ze neotalam uz...lebo z toho nikdy nic dobre podla mna nevzide...zuby treba riesit hned... :)

spilba

Yorka, ale už len to, že dačo cítime, že nás niečo bolí, že nám niečo nie je príjemné tak je to dôvod na to aby sme s tým zašli do ambulancie. Aby sa nám na to niekto pozrel. Predsa len aj tie bolesti napríklad pri jedení zmrzliny nie sú len tak, že z ničoho nič.

yorka

vierocka lenze toto je problem ktory je vidiet, ty vidis, ze mas problem, ze tie dasna krvacaju napriklad, ale mnozstvo problemov so zubami vidiet nie je. Len ich citis. Napriklad pri jedeni studeneho, sladkeho a podobne a aj sa tym treba ist ;)

katikaluz14

Spilba-treba.Ja som mala problémy s krvácajúcimi ďasnami a ti poviem,že mi trvalo,kým som s tým vôbec išla k doktorovi.A neskôr som to aj ľutovala,že som otáľala.

Kamcita23

spilba ano, to je pravda, ze sa tomu treba postavit. ale ono je dolezite si to najskor v sebe ujasnit, uvedomit si, kde je problem a podobne. ked clovek sa s tym vyrovna, uvedomi si iste veci, tak skor s tym aj nieco urobi, nejaku zmenu :)