Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

hildahil

Erikuska tá vôňa, čo máš teraz sa ti zdá vtieravá? Myslím, že by bolo fajn sa riadiť zložením, čo by sa ti tak páčilo. Aké kvietky aké zložky aby voňali na tebe. Pre každú z nás niečo svieže a nevtieravé znamená myslím, že niečo iné. Tá vôňa, čo si mala tak nevieš, kde to tvoj drahý kupoval?

erikuska

pozeram, ze nas je vela, co mame radi dobre vone :) teraz akurat posledny tyzden premyslam nad tym aky parfum si vybrat, teraz pouzivam parfum, co som dostala od mojho draheho lacoste, ale presne si nepamatam ako sa vola ten, ktory mam, ale uz mam pocit, ze by som potrebovala nieco ine a kedze ide leto tak nieco svieze, ale nie vtierave :)

hildahil

Mne toto celé po pravde vyhovuje. Nemám rada napríklad aj keď si oblečenie kupujem, že niekto pri tele stojí a tlačí na teba, že toto a hento. Ja potrebujem na nákupy a to je jedno čoho svoj čas a priestor. Mám pocit, že len tak sa dokážem rozhodnúť dobre.

Vlagea

hildahil

**jasné, že si to neuvedomujeme. Ale tak je to o tom, že už na svete sú možnosti, len ľudia musia pátrať po tom, čo by bolo pre nich lepšie výhodnejšie. Keď po tom nepátrajú, tak je jasné, že o takých veciach nevedia a tým pádom majú strach a nemajú žiadne skúsenosti :)

bugattka

Ja si tiež objednávam najprv vzorky, hlavne keď tie parfumy nepoznám - mám dobrú skúsenosť s parfio.sk, Francúzske parfumy.

mlynarikova

Ahoj. Skús si objednať malé vzorky, stojí to pár korún a určite si nejaký zamiluješ. Vzorky predáva napr. Notino

hildahil

Vlagea presne ako píšeš, človek si ani neuvedomuje ako je obmedzovaný ponukou v obchodoch. Pri obchodoch kamenných nemá človek takú voľnosť pri nakupovaní, pretože je neustále do niečoho tlačený, či už ponukou alebo predavačmi, čo pri eshope sa nemôže niečo také stať :)