Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fimoza nutna obriezka?

nemo

Contractubex posobi na jazvy zjemnujuco v casovom obdobi do 8 mesiacov.
Cim starsia jazva, tym dlhsi cas pouzivania masticky - TREBA ju jemne VMASIROVAT, nielen natriet.
toto si cital?
Pridal: nemo Dnes 08:26
radon.merck.sk

Pozri ja prakticky neviem, ako to zaposobi na predkozku, pretoze mne ju pri prilezitosti zuzenej mocovej trubice amputovali celu...az potom zistili, ze aj tak mam problem s curanim...

Zial, musis to skusit sam, a o to jemnejsie zaobchadzat, pretoze zjazvene kozne tkanivo uz nieje take elasticke, ako nezjazvene. Nie nasilu!

Koža je elasticky organ, ktory ma schopnost sa roztahovat. Ale nespravi to za 2 dni.

Nie nadarmo sa hovori pomaly dalej zajdes...dosiahnes viac, ked to nebudes velmi silit. Daj si mesacnu "kuru" a potom uvidis. potom pokracuj dalej...atd, atd... mozes si spravit kazdy mesiac fotku a potom porovnavat, ako to vyzeralo pred a po urcitom obdobi....

Cas. Trpezlivost. Hladanie.

Opakujem, ze NIESOM doktor.
nebud zbrkly, skus rozmyslat a nechciet hned naraz vsetko. Aj ja som musel nechat plynut cas, aby som dosiahol nejake vysledky... a hlavna je pravidelnost.

assys

Diki, urcite si ten Contratubex kupim a zacnem ho aplikovat.. Len by som chcel vediet aj Fyzikov pohlad na tuto vec:'(

nemo

este keby si nemal diprosone, tak skus infadolan, mast na regeneraciu pokozky. stoji nejakych 50-60 sk, volnopredajna...

po 3 tyzdnoch si daj pauzu asi tyzden, dva...
a precitaj si pozorne pribalovy letak...
vela stastia.

nemo

Duriii, kliiidek.

Nenechaj sa nikym opantat. Mas cas.
Neviem ti nijakozodpovedne poradit a ni nic konkretne povedat, lebo niesom lekar a nevidel som to...

mam 30 rokov, a vacsiu koninu ako argument, ze ked sa nedas obrezat, tak nebudes mat deti som nepocul. Teda pocul, a to taku, ze ako obrezany nedostanes AIDS....

Tak zmen urologa, pockaj si do 18, masti si ten fimoticky kruh, jemne a nenasilne ho natahuj (v teplom kupeli), a hlavne klud.
Ziadne stresy, je to tvoj penis, a ked nechces, tak chod za inym urologom...

Nemas sa coho bat, podstatne je, aby si si vedel pod predkozkou vlaznou vodou kazdy den upratat a aby sa ti nespravila infekcia...

hladaj na nete clanky, informacie a citaj, zapisuj si, porovnavaj...

nemas co stratit, deti budes mat aj tak. Nenechaj sa zastrasovat. A detskej normalne povedz, ze sa o tom nechces bavit, ked sa o tom nechces bavit. Ona ta nemoze nutit... ani bububu ti nema co robit. A ked ti nieco take robi, tak sa porozpravaj s rodicmi, ak ta vedia akceptovat a mate normalne vztahy a viete si pokecat...nehambi sa vysvetlit im, ze je ti to neprijemne a nezelas si, aby ta niekto nutil do obriezky, ke ju nechces... Rodicia by ta snad mohli pochopit. Viem ze je to tazke, ale skus to....

duro

RE:nemo, ja uz mam s toho taky strach,ze az....Ked som bol u toho urologa ona mi povedal,ze iba celkovu obriezku, ze ciastocna sa uz ani nerobi. A vobec nechcel pocut o ciastocnej. Povedal mi, ze ak chcem mat deti, ze nech si to dam cim skor.Mne to teraz nevadi,pohlavny styk som este nemal. Neviem ci nemam pockat do 18 rokov a potom sa rozhodnem. Ja uz naozaj neviem co mam robit.Moja pediatricka ma pri kazdej navsteve ambulancii stale s tym otravuje. Myslis si, ze by sa mi to mohlo uvolnit aj neskor? Hladam riesenie take,aby som sa vyhol obriezke, ale uz stracam nadej....

nemo

duro, ja som uplne iny pripad.
Mne to lekari celkom znicili, takze ja uz mozem len zliepat to minimum, co ostalo.
Ano, contractubex som velmi dlho pouzival a mozem povedat, ze nejaky rozdiel tam je. Hlavne je ta jazva uz omnoho meksia a jemnejsia - vypotreboval som viac ako 4 male tuby, behom cca nieco vyse roka dennodennou aplikaciou...

A co sa tyka obriezky, ak sa ti nepodari ani po polroku s tym nieco spravit - mas kopeeec casu, radim ti, a nielen tebe, trvaj len na ciastocnej verzii. A ak budes po zakroku, tak sa o to treba poctivo a najmenej 3 tyzdne riadne starat a nic nezanedbavat, aby sa ti jazva po odstranenom fimotickom kruhu pekne do hladka vyhojila a nespravil sa ti tam dalsi...

A k uplnej radikalnej obriezke dodam, ze sa to da spravit 3ma sposobmi:
1.) "nizka" - mozu ti odstranit maximum vnutornej predkozky - neodporucam vobec,
2.) "stredna" - mozuti nechat pomer vnutornej a vonkajsej predkozky 50 na 50 - lepsie ako prvy pripad,
3.) "vysoka" - mozu ti zanechat maximum vnutornej predkozky - asi najlepsia volba a to z toho dovodu, ze ak sa raz neskor rozhodnes, ze si chces predkozku "natiahnut nazad", tak mas velku sancu mat penis takmer ako predtym, aj ked to uz nebude ono...

Ja som dopadol, zial, podla bodu jeden, navyse to medici sfusovali a vonkajsiu kozu mi nasili priamo na hranu zaluda, takze moj penis v erekcii vypada ako nejaka sviecka s naznakom akehosi "mierneho vystupku" v oblasti hrany zaluda...

TREBA HLADAT INFO NA NETE VSADE KDE SA DA...........

duro

RE: nemo ty si pouzival tu mast na tie jazvy? Mne sa ten fimoticky kruh aj zvacsuje,ale ako keby mi to tam po bokoch nieco drzalo.Moze to by sposobene aj tou zjazvenou kozou? Bol som aj u urologa a ten mi povedal ze aby som si dal urobit obriezku, ale chcem to vyskušat este takto.