Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fimoza nutna obriezka?

fyzik

Re: assys

Bohužiaľ z časových dôvodov je ten web v stave kde bol pred niekoľkými mesiacmi. Ešte ma čaká niekoľko meraní a snáď si v lete spravím čas aj na tú stránku.

assys

Skus Calcium Panthotenicum, zabera to na kozu a ma schopnost rychlo uzdravit kozu... Cize ju zregenerovat. Neviem, ale mohlo by to platit aj na uzdicku.

slide

Caute. Tak som sa dozvedel ze mam velmi lahku formu fimozy.
Problem je ale ten,ze sa mi tak jemne natrhla uzdicka(nekrvaca,ale je to dost vidiet a stipe jak hovado).Dal som si 2 tyzdne bez sexu a myslel som ze je to v poriadku,lebo som to uz vobec necitil,ale natrhlo sa to znova...
Nie je na to nejaka mast? Dik za kazdu radu.

michal1706

Fyzik: Dakujem ti velmi moc... vela si mi pomohol s tym... dam sa objednat ku tej koznej... mame dost dobru doktorku ktora mi isto lepsie poradi ako nejaky urolog ako hovoris:)alebo popripade si to objednam... ale asi na ten predpis by ma to vyslo lacnejsie...uvidim...porozmyslam...dakujem este raz... ahoj:)

raplik

Fyzik: Ja ta obdivujem ako dokazes s kludom odpovedat stale na tie iste otazky. Nikomu sa nechce precitat niekolko prispevkov dozadu. Keby sa chcelo najdu urcite odpoved.

fyzik

Re: michal1706
Tvoj problém je veľmi ľahká forma fimózy. Asi si kedysi prekonal zápal predkožky.
Je veľmi veľká šanca, že ti masť pomôže. Tkanivo zmäkne a bude sa dať natiahnuť.

DIPROSONE je v SR oficiálne len na predpis, takže jedna možnosť je ísť za tvojim lekárom a nechať si to predpísať náím, alebo si od neho vypítať odporúčanie kožnému (radšej kožnému ako urológovi, kožní sú viac poznajú kortikosteoridy). Keby si sa chcel vyhnúť lekárom, môžeš si masť objednať od medzinárodnej distribučnej firmy, napr. www.unitedpharmacies.com alebo inej ak nájdeš lepšiu cenu. U unitedpharmacies stojí 15 gramová tuba aj s dopravou na slovensko 22,5 $.

michal1706

ahojte... vie mi niekto poradit kde by som zohnal tu mast na roytiahnutie predkozky?Nemam celu zuzenu ale len taky prstenec... inac sa mi da pretiahnut len pri stoporeni ma skrtii...dakujem za radu

xxxx

Re: Simona mne nedavali tabletky ale tusim 10% lidokain ako sprei. Nic som necitil. Po zakroku som nesmel 2 hod jest aby som sa nezadusil a hrtan ma s toho lidokainu palil aj na dalsi den. Na zakrok sa chodi rano na lacno a pred tym sa neskoro vecer sa nema jest