Re: baro
Pravdepodobne tvoj prípad je z tých najľahších prípadov fimózy. V tomto prípade rozhodne skús DIPROSONE, je veľmi vysoká šanca že ti pomôže.
Ja som mal v 23 rokoch celkom neretraktabilnú predkožku, nedokázal som ju stiahnuť ani bez erekcie, za 8 dní používania DIPROSONE 0,05hmot.% betametazon dipropionát 2x denne na najužšie miesto predkožky som stiahol v stave bez erekcie, prvýkrát v živote som videl svoj žaluď, vyčistil som to svinstvo pod predkožkou, a za 27 dní po začiatku liečby som dokázal stiahnuť predkožku v erekcii. DIPROSONE spôsobí nárast pružnosti inak nepružného väziva fimotického kruhu. Odporúča sa kombinovať masť s naťahovaním (dilatáciou). V tvojom prípade vlož do predkožky dva prsty a rozťahuj. K tomu to natieraj masťou a malo by to byť OK. Masť je na lekársky predpís, urológovia ju moc nepoznajú, ale kožní sú v tomto povoľnejší (poznajú ju, pretože sa používa aj na ekzémy, psoriázu a iné kožné ochorenia). Iná možnosť je ju získať napr. od medzinárodnej distribučnej firmy. Prečítaj si moje príspevky z minulosti.
Prajem ti veľa šťastia v liečbe, rozhodne nechoď rovno na chirurgický zákrok.