Re: nemo
Nezablokoval ti tu IP nahodou Miro z fora neplecha.sk ? Lebo je to dost namysleny obrezany vol, tak som sa na to forum vykaslal. Dokonca som tam hodil odkaz na toto forum a ten debil mi ten odkaz vymazal a nechal zvysok nic nehovoriaceho textu - zevraj na svojej sukromnej stranke nema povinnost podporovat ine stranky. Proste chuj na n-tu.
Inak ked nieco v telke oznacia za serioznu vedecku pracu este neznamena ze ide o seriozny vyskum. Serioznu pracu od balastu mozno najjednoduchsie oddelit podla toho v akom casopise je to publikovane. Seriozne casopisy s vysokym impactom zasadne neuvadzaju neseriozne clanky - znicilo by im to povest. Ver mi ze je niekedy dost tazke publikovat nejaky clanok, prechadza to recenziou, stale to vracaju, chcu nieco upravit, napiklad doplnit dalsie merania a pod.
Ale ako som pozeral, je skutocne dost clankov z 2007 a 2008 roku ktore poukazuju na znizenie rizika prenosu HIV. Lenze za aku cenu! Predsa radsej nebudem spat s kazdou slapkou ktoru stretnem niekde na ulici ako by som si mal amputovat cast tela lebo mozno tym znizim riziko prenosu nakazy HIV v %. A u zien o ktore ja javim zaujem je vyskyt HIV 0,00000000 % :-)