Fimoza nutna obriezka?

fyzik

Re: karel

DIPROSONE je masť, rád by som vedel ako by sa dal použiť ako antikoncepcia !!!

Je to hormonálny liek, to je pravda, ale bežne sa používa na liečbu kožných ochorení ako psoriázy, ekzémov a iných kožných svinstiev. Okrem toho jeho dobré uplatnenie je aj pri liečbe fimózy.

www.nobel.sk

Stačí na to google, ale napríklad tuto je môj odkaz na informácie o tom lieku. O použití ako antikoncepcie tam nieje ani slovo !!! Kam by si to podľa teba mala žena natierať ? Mám dosť dobrú predstavivosť, ale na toto mi nestačí :-D

...a ešte snáď toto :
Lekárnik ktorý ti tvrdil že je to antikoncepcia je asi nevzdelaný idiot a na tvojom mieste by som od neho nekúpil ani aspirín.

karel

fyzik: ptal jsem se u lékaře na ten diprosone, hezky se mi vysmál - jedná se o hormonální antikoncepci pro ženy, ne o nějaký lék na mikózu, hezky tu radíš lidem, ještě že jsem se na to poptal a slepě neobjednal v zahraničí, mohlo to dopadnout vcelku zajímavě...

fyzik

Re: zdenek
Je to relatívna fimóza, zrejme veľmi ľahká forma (v porovnaní s tým čo som mal ja). Doporučil by som použiť normálne DIPROSONE 0,05% betametazón dipropionát dvakrát denne a natrieť to len na to úzke miesto. Samozrejme pravidelne čistiť predkožku a celý predkožkový vak (pred nanesením masti). Využi voľný čas (pri počítači, TV a pod.) a naťahuj to úzke miesto (samozrejme nenatrhni, to by celú situáciu skomplikovalo). Výskumy ukázali, že najúčinnejšia je kombinácia masti s dilatáciou, teda naťahovaním. Masť spôsobí že sa tkanivo stane pružnejším a ide lepšie natiahnuť. Ako som písal v predchádzajúcich príspevkoch, mne nešla stiahnuť predkožka vôbec do 23 rokov (bola zúžená následkom zápalov a necitlivej pediatričky v minulosti), behom 8 dní som stiahol predkožku beze erekcie a behom 27 dní v erekcii. Bezpečná liečba je 30-60 dní (líši sa podľa autora). Fakt je ten že sa používa naozaj malé množstvo. Neboli pozorované žiadne vedľajšie efekty na vzorkách detí od 3 rokov. Masť môžeš získať buď od lekára na predpis, alebo si ju môžeš kúpiť napr. na www.unitedpharmacies.com za cca 22 $ aj s poštovným.

zdenek

Dobrý den, když mám erekci, nejde mi svléknout kůžička a když si svléknu kůžičku a pak mam erekci,tak mě ta kůžička škrtí.Dá se to nějak napravit? Děkuju předem za odpověd!

fyzik

Re: tomasss

Precitaj si predchadzajuce prispevky, je tam vsetko uvedene, mne to pomohlo, nemohol som stiahnut predkozku ani bez erekcie a za 27 dni som ju stiahol erekcii. Je niekolko moznosti ako sa k tomu dostat, bud pojdes cez nejakeho lekara, napriklad kozneho a nechas si to predpisat, alebo si to objednas od distributora, napr. www.unitedpharmacies.com, alebo si objednas cisty dipropionat betametazonu napr. od Merck, Fluka, Aldrich... a nariedis si to na 0,05 hmot% v labaku, moznosti je vela. Kukni si abstrakty clankov na www.sciencedirect.com daj hladat keywords "betamethasone phimosis", tak okolo roku 1998 sa zacali objavovat publikacie s betametazonom, uspesnost neiktori autori uvadzaju ako 94,5%. Bez vedlajsich ucinkov (v tom davkovani). V zasade sa da povedat ze je dobre kombinovat mechanicku dilataciu predkozky s aplikaciou masti. Maze sa to dvakrat denne tenkou vrstvou masti.

dzajo

ja som si to tiez natieral tou mastou a nepomohlo mi to. Mal tu tazsiu formu fimozy. Rozhodol som sa ze idem na obriezku. Velmi som sa bal. Bol som v Trencine u dr.Sokola. Je super lekar. Mal som iba lokalne umrtvenie. Vobec nic som necitil. Za 30 minut bolo po vsetkom. Vobec ma to nebolelo. Mozem len odporucit. Nemusite sa nicoho bat.