Fimoza nutna obriezka?

fyzik

Re: kurti
Biele bodky má priamo na predkožke väčšina mužov a nieje to nič nenormálne. Ten zápach s tými bodkami asi nesúvisí, zapáchať môže smegma (olúpnutá koža). Malo by to stačiť častejšie umývať. Prípadne zopárkrát skús umyť predkožku antibakteriálnym mydlom, keby to nepomohlo. Možno sú tam premnožené nejaké baktérie, alebo kvasinky, to by potom chcelo kultiváciu.

kurti

Dobrý deň! Chcem sa opýtať...mám taký problém, že na predkožke z dolnej strany penisu mám také bodky (také čosi ako exem a zapácha to)... Čo mám s tým robiť? Nebolí ma, neštípe, nereže... :-) Poraďte mi prosím... na lekára sa ešte necítim :-)Vopred ďakujem

immortal

pls ak mate niekto tu mast alebo znameho lekara co ju moze predpisat ( Diprosone) ...tak mi napiste na e-mail: romario12@post.sk

immortal

Prosim ja mam ties podobny problem a viem ze mast Diprosone pomaha... ale nemozem ju zohnat prosom ak niekomu ostlaa alebo ma znameho lekara co to moze predpisat tak sa mi prosom ozvite :(

ksichto

mne tiež pomol diprosone, mal som síce len čiastočnu fimózu-ale pomohlo...a potom pravidelné stoporenie a preťahovanie predkožky-cvik a kombinácia masti..a vydržať
-odkaz odstránený-

fyzik

Re: kimči

Plati sa im bud kartou, alebo sekom, penaznou poukazkou, avsak s tym sekom v medzinarodnom styku nemam skusenosti, ja obvykle pouzivam vsade kartu. Mozno v banke by ti vedeli povedat viac o sekoch v medzinarodnom styku.

Je to nakoniec najjednoduchsie s kartou, natukas zopar cisel z karty a je to. Okrem VISA je tam aj tusim aj MAster card. Karta musi byt embosovana a schopna platit v dolaroch (podla aktualneho kurzu). V podstate to dobierka je, kartou zaplatis a za nejaky cas (pisu 7 az 14 dni, v skutocnosti do europy im to trva okolo 3 tyzdnov) ti pride balicek.

kimči

to fyzik: nazdar, ako je prosim ta najlepsie zaplatit ak cem objednat diprosone z united pharmacies??? myslim ze je tam visa, bank cheque a money order. Nemam s tym vobec skusenosti, je tam nieco ako dobierka alebo sa da zaplatit aj z uctu na ucet??? diky

drakula

ta mast nemusi byt jen diprosone, ale jakakoliv, jejiz ucinna latka je Betamethasoni dipropionas, takze treba i beloderm . Tyto masti dostavaji lidi, co maji lupenku nebo atopicky ekzem, zkuste se ptat jich, urcite budou mit doma navic

peterkooo

ahoj FYZIK no lenze ja niesom na slovensku a ano zhrubnuta koza je na mieste jaziev. Dokonca ako som bol zosivany tak tam mam otlacene tie stichy alebo ako by som to nazval proste to kade sla nit ale to mam iba na spodej strane penisu. Ak ma niekto nejake skusenosti s tymto budem mu povdacny za radu.