Fimoza nutna obriezka?

KATT

Vedel by niekto zohnat DIPROSONE, som z presova, ale dobierka mi nevadi kontaktujte ma na katuskal@azet.sk, dakujem!

jakub81

Ja som bol pred zákrokom tiez trochu prechladnuty ale nemal som odklad, ten sa dáva iba pri vaznejsich chorobách. Koniec koncov nemusis sa priznat ze si nachladnuty. Tá citlivosť sa zlepší tak po 3, 4 dnoch ale úplne az tak za 7-9 dni.

arci789

cavte ja mam us davno urceny termyn na obriesku ale chcem sa vas opitat na zakrok idem 7.10 do nemocnice idem 6.10 a urologicka my povedala ze nemozem byt chori ja som mal sople aj kasel trocha to preslo mam trocha soplou a j obcas zakaslem a chcem sa spitat ci sa mi to bude mct operovat nestretol sa stim us njekdo lebo sa mi neche cakat na dalsi termin a zase behat po doktoroch a us si hcem zatrtkat xD a este asi po 2 ichzdnoch po zakroku moze byt sex ze ? a kolko bude zalud precitliveny ze vraj tri dni ? dakujem

kikot

zdar- mam17 a penis velky 16 cm a popri tom si nemozem stiahnut predkožku. velmi sa za to hanbim neviem co mam robit poradte mi niekto

Pepo22

Zdravím, prečítal som si už mnoho príspevkov, avšak neviem s istotou aký mám presne problém. V normálnom stave môžem pokojne stiahnuť predkožku a dať ju späť. Avšak v erekcii je to už problém, resp. dokážem predkožku stiahnuť (ale ťažšie) a potom je ťažšie ju dať naspäť. Proste sa na penis vytvára tlak, môžem poslať foto.

jakub81

Obriezka je len kozmetický zákrok, teda aspoň podľa urológa, v podstate tam nieje čo pokaziť ak je chirurg aspoň trochu zručný ale priznám sa tiež som mal obavy, no teraz som s tým veľmi spokojný. Narezanie uzdičky je tiež riešenie ale zaberá iba u skrátenej uzdičky, u fimózy, ako mi urológ povedal, nie. Najlepšie by bolo za ním zájsť a určiť presný problém, obavy z neho mať nemusíš, ten moj bol v pohode. Čím skôr to začneš riešiť tím skôr budeš mať po starostiach.

fimóza

obriezku by som nerad,je tu vraj este jedna moznost a to narezat uzdicku, cim by sa neodstranila cela predkozka iba by sa to povolilo..je to dost chulostivy problem, cize pochopitelne sa mi o tom moc nechce zdoverovat ..ani rodine, s ktorou neriesim taketo veci
radsej by som chcel skusit nejaku inu alternativu.. rezali ma uz dost, a moc im (chirurgom) uz neverim.. nadosmrti budem z ich mantavých ruciciek mrzak, a nerad by som prisiel este aj o pohlavny organ