Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

barborica

Mna z takych niekedy hlava boli, ale tiez nie zo vsetkych. Neviem niekedy mam pocit akoby mi to jedna zlozka vo vonavke robila, no tozvie. Je to tazko, niekedy proste mi niektore nesadnu, preto obcas to robim aj tak, ze si vzorky objednam.

Laurosik

cicilka takto si to spajas? Ja zase mam na toto spomienku, ze sa tak viem preniest do detstva, podla toho jaku mamina pouzivala vonavku :)

cicilka

rosebud to je velmi individualne, niekomu to nevadi, ja mam rada aj take ovocne kvetinove vone v lete, lebo zimu moc teda nemusim a som rada, ze ta vona, ked si ju na seba rano dam a zavriem oci, tak proste hned si predstavim more, leto a mam dobru naladu :P

rosebud

Krtko aké máš od tejto značky? Používaš ich aj v zime? Lebo mne sa tie vône tejto značky spájajú tak s letom, či sa mýlim?

Martinka229

nie si v tomto sama, je to bezna vec, tiez to mam vo zvyku a co je na tom. Vyskusam si aspon viem, ci mi to sedi, ci je to to prave pre mna. Na tom nie je vobec nic divneho :)

krtko7

hm. Mám to podobné s niektorými vôňami. Ale poviem ti, že mám od Moschino z Notina pár vôní a sú svieže, také ovocné, že nie sú ťažké. Ozaj to záleží aj od typu, najlepšie je si vyskúšať. Často to robievam tak, že idem do parfumérie skúsiť a potom si objednám, ktorá sa mi páči :D

marceliita

niekto má rád sladké vône a niekto nie, moja sestra tá napríklad obľubuje sladké, tá aj od Moschino má jednu takú sladšiu a teda to vie, že keď ideme spolu niekam tak si ju nemá dávať :D
lebo ma zvykne z nej hlava bolieť, proste ja mám rada svieže a môj nos detto :DD

cicilka

bibis tu som sice citila, ale napriklad moja salky kavy to nie je, lebo nemam rada sladke vone, pride mi to pre take pubertiacky, akoze bez urazky :) len proste pre mladsie rocniky, nie pre mna ako maminu :D

Bibis1

vretienka Ja momentalne pouzivam parfem od Ariany Grande - Cloud. Taky ten oblacikovy flakon :-) Odkedy som ho vyskusala, uz iny nekupujem. Velmi sa mi paci, je to taka sladka vona, kto ma take rad, urcite si pride na svoje, odporucam.