Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

duska223

dobry parfum kvapitny parfum viem nejako rozoznat aj podla ceny? kamoska mi raz spominala ze jej sa vyplatilo ze cim drahsi tym lepsi ale trosku som z toho skepticka ci je to dobry napad tak vyberat

Marila

Dejana aký veľký parfum chceš je len na tebe, ale moja skúsenosť je taká, že pri objednávaní cez internet máš viacero možností výberu, aj čo sa týka parfumov a aj čo sa týka konkrétne ich veľkostí a hlavne za lepšie prijateľnejšie ceny ako niekde na predajniach ;)

linduss84

Dejana neviem ako kto, ale ja osobne nakupujem cez internet a tam mam moznost vybrat si aj velkost parfumu aj mnoho inych veci, preto ja som sa rozhodla nakupovat takymto stylom, aj ma to stoji menej penazi a mam viac casuj na ine veci, ktore osobne povazujem za dolezitejsie :)

Emma37

Na vianoce som od maminy dostala tento:-odkaz odstránený-. Nedávno mi došiel a tak už je na ceste ku mne 2. krát. Odporúčam určite. Jemná vôňa a dlho vydrží je trochu drahší ale pár EUR dáte dola vďaka kuponyzdarma.sk.
Tento parfém by som nevymenila za žiadny iný:)

dejana

To prečo tak robíš? To si aké veľké parfumy teda kupuješ? A ako kde? To v parfumériách majú akože aj väčšie a menšie fľaštičky, tie voňavky? To som nevedela, ja som si parfum nekupovala sama už ani nepamätám naposledy asi pred štyrmi rokmi, ak nie aj viac dozadu

jarica21

Aký veľký si si ten parfum kúpila? Kupuješ si väčšiu či menšiu fľaštičku? Ja som v tomto taký blázon, rada si kupujem menšie a potom to striedam, keď sa mi minie, rada skúšam nové veci a nové vône :)

Marila

Ani nehovor, ja furt sa nadychujem z hlboka, strašne moc sa mi páči. Vieš čo konkrétne Euphoria, to je láska a keď ešte aj za dobrú cenu ju mali, tak som moc nerozmýšľala už. Dúfam, že toto nadšenie mi vydrží ešte véľmi dlho dlho :)

annah

*rosebud ďakujem ti za objasnenie, takto som sa nad tým nikdy nezamýšľala, teraz až keď som si to od teba prečítala, tak mi to začína dávať ako taký zmysel, takže nemusím mať nejako obavu, keď uvidím na internete nižšiu cenu, áno?*

darinusik_nov

To máš pravdu, vôňa človeka o mnohom napovedá a pritom mám pocit, že stále sú ľudia, čo si to nejako neuvedomujú. Ten parfum to je taká bodka za osobnosťou našou :)

jarica21

Parfum to je vec, ktorú musím mať. Keby som nemala make up doma, tak to prežijem, ale bez parfumu nie. Myslím, že parfum charakterizuje aj osobu. Na čom si potrpí aj celkovo vystihuje osobnosť aspoň teda ja si tam myslím :)