Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

duska223

coja kamosky tie si objednavaju parfumy cez internet a oni sa mi casto chvalia, ze nejake tie peniaze sa im usetrit podarilo, ze tie ceny su oproti predajniam o dost ine, ze to je az nonsens :)

coja

hirta ako je to, co sa tyka cien? myslim z tade z kade si ty parfumy tieto kupovala, ci je to cenovo fajn, lebo fakt na predajniach roznych, v parfumerii sa stretavam s takymi cenami, ze mam zimomriavky po tele, ked mam tolko penazi dat za parfum :(

vyima

Tak ja som uz tiez prisla na to, ze svokrovci vedia takyto darcek odcenit. Nechcela som tomu verit, nerozumela som, ze ako moze byt fajn objednavat cez internet a vsetko okolo toho, ale je to uplne o inom ked som si to skusila.

tifaniass

Ja som tiez celkom zvedava...Ze co povedali...Ak sa osvedcia tieto vone u teba...Tak mozno by som to aj ja skusila pri tych mojich svokrovcoch...

chuanka

Hirta niet nad to, keď spravíš radosť svokrovcom, viem, že to nie je jednoduché ani náhodou, ale dá sa to a myslím, že tebe sa to týmto bezpochýb podarí :)

danielka216

hirta kedy im ich das? To som zvedava, ci sa im budu pacit, ale mali by to byt take nadcasove a elegantne vone :)

hirta

dievčatá objednala som teda vône od Diora, tie čo Iva písala, Dior Fahrenheit a Dior Poison Hypnotic Poison, pozerala som si na Notino, aj popis k tým parfumom a zloženie a to ma presvedčilo, ja len dúfam, že sa budú páčiť, veľmi si to prajem a tiež môžem povedať, že ma na tom eshope, okrem týchto vecí, že sa to tam dá pozrieť potešila aj cena, tak držte palce, nech majú radosť :)

marceliita

aspoň budeš vedieť, keď to tak spravíš aký parfum si ideš kupovať, napríklad ja sa už teraz riadim aj samotným zložením, som zaťažená na červenú ríbezľu páčia sa mi parfumy, ktoré ju majú v zložení, čiže aj podľa toho vyberám :)

Svetla777

hirta poviem ti, ze Iva ti dala dobry tip, dobre riesenie, ako to urobit, aby si ten parfum mohla aj ovonat, len tak nezavisle si chod niekam k tej vonavke privonat a potom si ju za lepsiu cenu objednaj :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.