Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

kajomija

baby a nebojite sa ked si takto objednavate parfumy, ze vam to nepride? alebo ze vam pride uplne nejaky iny ako ste si objednali? alebo ze to napriklad nebude original a podobne?

vretienka

TO MOZEM UROBIT ALE MYSLELA SOM, ZE TAKTO TO BUDE RYCHLEJSIE VIES :) AKO SA TAM VLASTNE PLATI? OBJEDNAVA SA TO A PLATI SA NA DOBIERKU ALEBO CEZ UCET?

duska223

vretienka ved to si mozes kludne zistit aj sama :) staci ked si vyhladas nejaky parfem a pozries si nejake ine stranky parfumerii, ktore maju aj kamenne obchody a hned zistis kolko mozes na tom svojom parfume usetrit :)

jarica21

Vretienka akože koľko? myslíš na peniažky alebo nejako percentuálne? lebo presne to neviem, pri každom parfume je to inak ale keď si to potom zakaždým porovnávam tak sa mi to aj tak viac oplatí ako keby som ich kupovala normálne v obchode
Coja tak to teda hej :D :D ale nie, objednávam ich tak normálne len mi išlo o to aby sa prestal aj on strachovať a nevadilo mu to tak

coja

tak to sa necudujem ak nevedel pred tym o tej zaruke, ktoru davaju, nie kazdy veri internetovym obchodom vies ako. ale ked to nakoniec pochopil tak je to len dobre. uz ti teraz dovoli objednavat jedna radost nie? :D

jarica21

Coja ja som si najskôr vypočula, či som blázon, že parfumy nám objednávam cez internet, keď nemám istotu, či je parfum originál a keď som mu vysvetlila, že Notino garantuje kvalitu a že prišli originálne parfumy, s ktorými sme mali skúsenosť už aj dávnejšie tak odvtedy ma v takýchto nákupoch podporuje :P

coja

fakt? to by som mala tomu teda povenovat aj ja uz konecne viac pozornosti, by som bola celkom rada, keby sa mi podarilo aspon dake peniaze usetrit aj pri takychto milych veciach, by ma aj chlap moj pochvalil za to :D

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.