Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

linduss84

Petka ano tu poznam, tu vonu, je pekna, taka jemnucka, to niekomu nemusi sediet ale mne sa prave to paci! :)
Ja ked som si ju objednavala na jar, tak som si objednala k parfumu aj telovy krem a spolu v kombinacii je to parada

nikola.stein

Normálne toto, keď som si prečítala, tak som si spomenula na to, akú voňavku používala mamina, keď som bola menšia. Normálne si ju viem predstaviť. Je to krásna predstava a krásne spomienky. Tiež som teraz chcela mať takú spomienku, keď nás svadba čaká, tak som si objednala z Notina parfum, konkrétne Armani Sì Fiori, ktorý budem mať na sebe práve v náš deň D. Tá vôňa je tak krásna, elegantná a podľa mňa na leto ako stvorená, preto som ju zvolila a ešte keď som videla za akú cenu je na tom eshope a že ešte aj doprava zdarma, tak som nemala nad čím rozmýšľať :)

vretienka

KMINA TO JE TAKE MILE, TAKA MILA PRIHODA, VIEM SI TO PREDSTAVIT, ZE TI TO VYCARILO RADOST SI SA VRATILA DO DETSTVA, VED TO JE KRASA :)

mironella

Kmina to je potom mile, ze sa takto k voni vratila. Vidis to aj ja by som si mohla pozriet vonu, co som pred rokmi pouzivala, ale tozvie, ci ju este vobec vyrabaju, ci sa bude dat este niekde zohnat a tozvie aj za jaku cenu :P

kmina

Vretienka presne presne a poviem ti, že mamka tá chcela aby som jej kúpila voňavku čo kedysi nosila, keď bola mladšia, tak som jej ju zohnala a keď sme sa stretli a šli sme spolu na kávu normálne som sa vrátila v čase. Spätne som si spomenula podľa tej vône kde sme chodili, čo sme si zažili :)

jarica21

Sticka poviem ti, že ozaj sa oplatí takto raz za čas urobiť aj chlapom radosť aspoň vedia, že ich milujeme.
Že im radi radosť robíme :)

sticka

coja obcas by si mala aj jemu nieco kupit, aby mal aj on srdce na mieste, ze na neho myslis aj pri takychto veciach :)

coja

duska vidis to, toto by sa moj drahy potesil keby som to ja takto vyriesila, ten by bol nadseny, ze som nieco usetrila, lebo ja som bola zvyknuta minat teda nemale peniaze za taketo veci, a poviem ti, ze ma potesilo, ze cez net som zohnala za lepsi peniaz :) teraz mi uz nemoze nic vycitat :P

vretienka

DUSKA AKO SA HOVORI NA NIEKTORE VECI PRIDEME AJ CASOM, DNES SI UZ ANI JA NEVIEM PREDSTAVIT, ZE BY SOM SI NEDALA NA SEBA OBLUBENY PARFUM, VONAVKU. NORMALNE MI ZLEPSI DEN KED JU CITIM. A PODLA OHLASOV LUDI S KTORYMI SA STRETAVAM, TAK ZREJME VIACERYM ZLEPSI DEN :)