Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

Domka24

Staina tak podstatné je nekupovať parfum od niekoho len tak na ulici...aj keď tie ceny môžu znieť vábne...ale tam to zrejme aj bude končiť, takže by som sa na to osobne zlákať nedala...lebo to nesľubuje nič dobré...tam kvalitu určite nezoženieš...čiže skôr oficiálne predajne alebo e-shopy...

staina

Ahojte, akurát včera som v telke videla jak je to s tými predajcami parfumov, myslím takých čo ťa barskde zastavia. Normálne mi je až zle, keď si predstavím, že by som niekomu takému naletela len skrz dobrú cenu, teda na oko dobrú.
Preto by som rada vedela, že ako ja, ako laik dokážem odhadnúť, čo je kvalita?

duska223

dievcata je to rozne, proste kazdemu cloveku vyhovuje nieco ine, nejake ine nakupovanie, esteze mame moznosti a mozeme si vybrat akym smerom sa vybrat chceme, ja budeme kupovat a co ;)

hamula

Lantalia v tomto nie si sama, toto je problém mnohých z nás, ja tiež na toto moc nie som práve skrz tú bolesť hlavy.
Ja som si zo začiatku myslela, že ja som divná, že som nejaká citlivá na pachy, ale časom som prišla na to, že aj mnohé kamošky to majú rovnako :)

stana16

tak take porovnanie som nemyslela, skor som mala na mysli porovnanie kamennych parfumerii a Notina. Tak je ten rozdiel este badatelnejsi, najma ked si vyberies nejaky parfum a na tom si pozries ten rozdiel.
:)

Sima_001

To sa popravde ani mne moc nechce, ako na heureke by malo byť porovnanie e-shopov a cien ale nejako sa mi to neosvedčilo. Pár krát sa mi stalo, že som klikla na nejaký eshop a už to tam napríklad nemali alebo zasa bolo dosť vysoké poštovné oproti iným obchodom. Tak asi zostanem pri notine, aj keď sú o niečo drahší ale zas majú apoň cashback :) www.kodino.com

stana16

ono je velmi fajn si najskor pozriet a tie ceny porovnat, len prave to je pre niekoho problem, ze niekomu sa to nechce vobec si to porovnavat :/