Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

Sima_001

lantalia ja sa tiež nerada motám po parfumerkach, hlavne keď presne viem čo chcem a konkrétne Lady Million je na notine niekedy aj o 20-30 € lacnejšia ako napríklad vo FANN. Niekdy si radšej objednám vzorky za pár drobných a doma v kľude vyskúšam a potom rozmýšľam že ktorú chcem :D

lantalia

Sima tam nakupujem aj ja, je mi to lepsie ako ked mam ist niekam na predajnu a niekde skusat nejako vela voni alebo co naraz. To moc neoblubujem, akoze ano rada si vyskusam rozne vone, ale nie naraz lebo z toho ma dokaze fest hlava rozboliet :/

Sima_001

krtko7 ja tiež väčšinou objednávam cez notino, majú celkom fajn ceny aj keď dá sa nájsť aj lacnejšie ale notinu verím, že mi nepríde nejaký fejk ale originál :) aspoň zatiaľ teda nemám s nimi zlé skúsenosti

krtko7

hm. Sima tá je pekná, aj pánska. Brácho ju používa už dlhšiu dobu, už niekoľko rokov, ale mne sa stále páči. Neviem myslím, že to je taká vôňa, čo sa človeku ani nejako zunovať nemôže :) Teraz som mu ju tiež objednávala z Notino lebo bude mať narodky a už som nevedela čo mu kúpiť jaký darček :)

Sima_001

Za mňa už niekoľko rokov je úplne najlepšia Lady Million od Pacco Rabanne. Fakt stačí 1-2 streky a je ju cítiť celý deň. Ja už som na ňu zvyknutá, takže ju po chvíli necítiť ale všetci okolo áno a väčšine voniam :D

Cez leto ju väčšinou vymením za niečo ľahšie, napríklad Incadessence od Avonu alebo niečo podobné kvetinové za pár eur.

coja

vretienka pozerala som ju asi dva dni dozadu, lebo mi o nej suseda hovorila, ze ju chce od muza na vyrocie, co maju za tyzden, tak ze jej slubil, ze jej ju kupi a hovorila, ze okolo stovky ale neviem ake balenie, aku velku flasticku

vretienka

ESTE AJ NA DRUHY DEN? TO POTOM MUSI BYT OZAJ INTENZIVNA VONA. AKO VYCHADZA CENOVO? MUSIM POZRIET JU, ZE V AKYCH VELKOSTIACH AJ JE.
BY SOM SESTRE CHCELA NIECO KUPIT, NECH SKUSI NEJAKU NOVU VONAVKU :)

jarica21

Je taká pekná, kvetinová, citrusová.
Má veľmi dobrú výdrž. Kamoška ju má a chválila, že koľkokrát ju na sebe cíti ešte aj na druhý deň, že fakt super :)