Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

linduss84

Dievcata potrebovala by som poradit, chcem sestre kupit parfum pod stromcek, lenze vobec sa neviem rozhodnut, rozhybat, ze aky co by som jej mala vybrat aby jej to sedelo :/ Akoze drahemu a mamke tak to viem vybrat, ale jej nejako nie a nemam pre nu este nic co by som jej dala. Uz mam z toho celkom hlavu v smutku :(

danielka216

jak aj ty pises, ja som tomu prepadla, je mi to ovela lepsie, pohodlnejsie akoby som mala niekam po obchodoch chodit, najma teraz, ked je takto, ze tesne pred Vianocami a kopa ludi je vsade, to ja by som z toho bola totalne na nervicky :/

hirta

duska ani ja nie a to sa netýka len takýchto obchodov s voňavkami, ale aj iných, keď niečo objednávam tak musím mať istotu, že je to spoľahlivý eshop, že čo objednám mi aj príde a aj v takej kvalite v akej má ;)

danielka216

to ano, ja som celkovo male zo zaciatku z kazdeho eshopu take obavy, ze som nevedela, ci mi pride, co si objednam, ale skusila som raz objednat cez Notino a odvtedy taketo nakupy uz riesim len cez toto. Ze nijako inak. Viem, ze z tade mi pride vsetko v poriadku, dobre zabalene a este aj za dobru cenu, tak co viac som si priat mohla :)

lantalia

Nikola, ale tiez su niektore tie internetove obchody, ktorym ja by som moc neverila, aj tam to treba akoby odlisovat, ze z kade hej, z kade je vhodne nakupovat a z kade nie. Aby sa nestalo, ze niekde vopred zaplatime a nepride nam co sme si objednali

nikola.stein

Stať sa nám to môže kedykoľvek a ktorejkoľvek z nás. Pretože niekedy sa môže stať, že nebudeme venovať aktuálnej situácii pozornosť a budeme mať v hlave niečo iné a necháme sa obalamutiť. Tiež mám také dni. Ale snažím sa hlavne nerozhodovať sa pod stresom a keď mám toho veľa. Napríklad keď chcem parfum, tak to riešim tak, že si sadnem večer za počítač, otvorím sa eshop s takýmito vecami a v kľude poklikám, pokukám :)

jarica21

Vretienka, tak myslím, že by si to prežila, ale ja si na toto dávam veľký pozor, ja sa snažím takým ľuďom vyhýbať a spolieham sa v tomto na nakupovanie cez internet. Ja viem, že sú ľudia, ktorí nejako tomu nevedia prísť na chuť, ale ja si neviem vynachváliť to, že si môžem nakupovať len tak z domu, v teplých papučkách :P

Domka24

Kmina, keď to sa takéto veci proste stávajú...najlepšie je, keď si človek povie, že mne sa to nestane...ja nenaletím a potom zanedlho buuum a je to tu...treba žiť v prítomnosti a ozaj premýšľať, či naše konanie je OK...