Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

tamirilka

...mat_ka Calvin Klein ma krasne vonavky...uz viacere som mala moznost ovonat a teda su super...najma je to taka vona ktoru nezabudnes...tiez som na sviatky sak parfumy poobjednavala skoro celej rodine...a ja som teraz mala chut si urobit radost tak som si cez Notino ruzik objednala...a teda je bohovsky...:)

jarica21

Vretienka neboj to nie si sama, aj ja rada veci odkladám, často na to aj doplatím ale neviem sa poučiť :D :D :D

vretienka

STICKA VIES KOLKOKRAT SOM SI JA UZ TOTO POVEDALA? ALE TAK SUPER JE TO, ZE OBCHODY MAJU AKCIE AJ POCAS ROKA, ZE SA DA DOBRE NAKUPIT AJ V PREDSTIHU, LEN NAJHORSIE JE, KED SI FURT HOVORIM, ZE SAK ESTE JE CASU A CASU :D

sticka

kmina to som si aj ja myslela, ze ako to bude super, kolko toho stihnem, co vsetko porobim a vobec nie, vobec mi to nevydalo tak ako som si predstavovala, ale tak co urobim, asi uz nic, ale tento rok asi budem uz ozaj vsetko si vybavovat a kupovat v predstihu, budem aspon pokojnejsia, kludnejsia :)

kmina

Coja ešteže teraz je pred štedrým dňom víkend, že aspoň niečo ešte stihnem aj ja poriešiť, že budem mať taký menší stres, teda aspoň v to dúfam :D

miriarka

mat_ka nieco take nemoze byt zle si myslim, je to taka vec, co neurazi, co praveze potesi, ked by nieco vybrala, ze napriklad nejaku knihu, co by obdarovanemu nesedela tak by mohol byt sklamany, ale takto poukazka nesklame, lebo si moze vybrat co sa zaziada ;)

coja

linduss alebo sa jej popytaj, ze co chce, co sa jej paci, co ma rada, len nezabudni na to, ze uz je tesne pred Vianocami, pred sviatkami tak ak nieco chces jej vybrat, tak by si sa mala rozhodnut co najskor

mat_ka

Antohny tú voňavku, čo si jej kúpil som mala, tiež mi sedela páčila sa mi, možno sa k nej ešte aj niekedy vrátim, lebo je taká, že aj na bežný deň ;)
Miriarka toto ti nie je zlý nápad, tiež som to teraz obzerala, napríklad aj Notino má také poukážky, že si vieš kúpiť za nejakú tú sumu a to darovať, ako darček je to fajn keď sa niekto obáva, že by sa netrafil do vkusu.

AntohnyG

Ja som sestre minule na narodky kupoval Calvin Klein Euphoria Woman. Páči sa mi, že mal zaujímavý dizajn a aj vôňu, niečo ako granátové jablko. Sestre sa páčil, tak si ho skús niekde pozrieť. Ja som ho tiež najprv pozrel v kamennej predajni a potom som ho kúpil z eshopu. Kupoval som odtiaľto www.kodino.com majú teraz aj predvianočné zľavy.

miriarka

lindus sak a keby si jej teda radsej nejaku poukazku kupila? nieco take, ze by si proste mohla sama vybrat, co bude chciet?