Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

krtko7

hm. Nikola toto je taká nevtieravá, luxusná voňavka, len nie je najlacnejšia. Tiež som už viackrát pozerala, že si ju kúpim, ale nakoniec aj tak potom som sa dala inou zlákať :D

vretienka

KATARZYNA TOTO CO PISES JE VELMI VSEOBECNE, SU ROZNE PARFUMY, KTORE SU KRASNE INTENZIVNE, SU AJ DRAHSIE AJ LACNEJSIE, TAKZE TA PONUKA JE TAK SIROKA, ZE JA BY SOM RADA MENILA KAZDU CHVILU. LEBO KAZDA VONA MA NIECO DO SEBA, JE VHODNA NA NEJAKU PRILEZITOST

nikola.stein

Zziara a vedela som, že vás to bude zaujímať?? :D Yves Saint Laurent Y tento som mužovi a mne Chanel Coco Mademoiselle, trochu ma to prekvapilo, že som takto zbŕklo nakúpila, ale dobre som vybrala a to je to dôležité pre mňa, že aj sebe som vybrala dobré aj drahému, že mu to sadlo.

Katarzyna

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Neplatím za značku, platím len za vôňu... a je to tak. V porovnaní s inými drahšími značkami, ktoré majú aj vyššiu cenu sa mi parfum veľmi páčil a prekvapila ma najmä jeho výdrž. Takže za mňa odporúčam makeup.sk.

Domka24

Lantalia ale tak rúže aj do zásoby nie sú na škodu nie?...tiež som si objednala teraz jeden, ale inej značky...veď ja dúfam, že toto celé nebude dlho trvať a budeme môcť za pár mesiacov aj rúže nosiť...

lantalia

Nikola to si vobec neni v tom sama. Tiez sa velmi rychlo na taketo veci zmotam, len skoda, ze teraz ked si aj dam nejaky ruz, tak mi ho pod tym ruskom nie je vidiet :D :D

domixie

coja o tom skvelom dni ani pisat nemusis, teraz ako sme cele dni doma, tak uz mi to tak trochu na hlavku udiera, dnes rano som sa namalovala, mala som taku nejaku potrebu aby som sa citila dobre, aby som sa citila tak zensky :D

zziara

nikola, prečo si rovno aj nenapísala názvy tých parfumov, čo si kupovala?? veď to je vec, ktorá mňa napríklad zaujíma, chcem vedieť, čo majú aj iní ľudia radi, nech sa môžem inšpirovať pri kúpe voňavky :D aby som nebola len taká konzerva a neobjednávala len stále ten istý parfum dookola :D