Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

nikola.stein

Vy ste ma tak namotali, že som si objednala nielen parfum sebe, ale aj mužovi a ešte aj dva rúže.
Konečne aspoň nejaké potešenie mám v takomto počasí.

coja

jeej je pekny, vies ako ja miluje lesky, ruze a vsetky taketo veci??
to podobne ako parfum tak tiez dokaze zdvihnut sebavedomie :) mne novy ruz dokaze taky skvely den urobit :)

tamirilka

...posielam vam taku lepsiu fotku aby ste mali predstavu o farbe...je pekna aspon mne sa velmi paci...su aj ine jasne...Vernis À Lèvres Glossy Stain...takto ho najdete...tych odtienov je fakt dost na moj vkus a myslim, ze toto je tak aj na bezne nosenie...:)

domixie

tamirilka od tej znacky som si objednala parfum akurat vcera :) cez vikend mame ist na svadbu muzovej sesternici, tak sa tesim a chcela som trosku taku zmenu, co sa tyka vonavky, tak som si objednala, len najradsej by som bola keby mi uz dnes prisiel :D :D :D

lantalia

Znacka vidim aka je to, ale aky je to ruz, aky je to typ to netusim, to nevidim nejako na tej fotke a ani to nenapisala. To by som musela fakt lustrovat :P

hamula

Lantalia, ale také rúže predsa majú rôzne odtiene od bledých až po tmavé. Stačí si nájsť tú značku, ten rúž a vieš si pozrieť aj odtiene, aj keď jasné, že odtieň môže byť trošku iný ako je na nejakom obrázku, že na tých ústach to inak ukáže, ale s tým treba rátať ;)

lantalia

Na odtien som aj ja zvedava, ze akoby vyzeral na ustach, maju aj ine odtiene? Toto vyzera skor take ruzove podla fotky.
Ja by som brala nieco take do cervena, na take prilezitosti ked niekam ideme, ze si saty na seba dam nejake cierne a k tomu cerveny ruz, to by dobre mohlo vyzerat :)

sticka

tamirilka vyzera luxusne uz takto na pohlad, ozaj ta farba je taka ako na tejto fotke? na ustach nahodou nemas fotku alebo tak, ze na svetle? aby som mala o tom realnu predstavu?