Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

linduss84

Je kopa krasnych voni, ja som uz zacala robit aj tak, ze ci kupujem male balenia, aby som ich viacej stihla povymienat, poskusat, nech mam prehlad ake znacky ake vone maju, ktore stoja za to :)

danielka216

jarica ma krasne vone, ale skor take sladke, ja som svagrinej z Notina objednavala na narodeniny konkretne Fantasy, je to taky ruzovy roztomily flakonik. Je to ovocna, kvetinova vona, ale no na moj vkus sladka, ale tak kazdy mame rad nieco ine :)
Ale ked ju ma svagrina na sebe tak mi vobec nevadi :)

jarica21

Mravcik to som ešte nepočula, že ona má nejaké voňavky, to je pre mňa prekvapenie, ale pozriem, veď tiež tých značiek je dnes už toľko, že to jeden by sa z toho aj zbláznil. Tiež kvantum by som ich vyskúšala, len neviem kedy by som to všetko stihla minúť :D

kixx

ja som taky typ, ze by som na nejaku prilezitost nezvladla cakat, nevydrzala :D ja hned vsetko drahemu poviem, ukazem :D

hirta

tamirilka drahý bude mať meniny a ja som mu také balenie objednala, nielen voňavku, ale komplet taký darčekový set alebo akoby som to pomenovala a som to rozbalila hneď ako to prišlo a mám z toho takú radosť, že mám obavu či nemám aj väčšiu ako bude mať on sám :D

tamirilka

...nikola uz mi nemusis pisat...teda mozes ale uz som si urobila po svojom...:D objednala som mu vonavku ked tolko nastojil na tom, tak som ju nasla na Notino a objednala...uz je aj doma, ale este som mu ju nedala...:D cakam na vhodnu prilezitost... :D s tym mojim chlapom je to ako s detmi niekedy...detom treba hracky davat postupne...ze niektore zbalit aby sa s jednymi hrali a potom opacne...a takto je to s mojim muzom a vonavkami... :D :D

tamirilka

...nikola z kade si tieto vone kupovala?...moj muz si zase nejaku vyhliadol...ze s kamaratom boli cvicit, tak ze sa pytal ze aku ma vonu a uz chce aj on..hlavne ze tam ma este polku flakonika...:D ten je horsi ako ja v tychto veciach..