Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

coja

miriarka pre nieco ti vyrobcovia aj odporucaju, ze pouzivanie, ze ci na vecerne nosenie alebo na bezne, ono to vsetko ma nejaky zmysel ;)

mironella

Zziara to je popularna znacka, len tie vone su take povedala by som, ze specificke, preto nie kazdemu akoze vyhovuje, ale mne sa pacia viacere od nej ;)

zziara

túto značku nejako nepoznám teda jej parfúmy akurát teda jeden si pamätám, viem že fľaštička bola taká akoby jablko to si viem živo predstaviť aj teraz, ale ako voňala to už vôbec neviem, len istého času táto značka bola veľký boom

duska223

domixie nina ricci ma krasne, tiez som mala moznost citit vonu od nej a teda parada, krasna prenikava vona, ktora ozaj stoji za to, ale tak dobre je zamerat sa na zlozenie, lebo to co sa mne paci sa niekomu inemu nemusi :)

miriarka

hamula ja mam rada aj take, co sa daju pouzivat aj aj, ze su take neutralne v kombinacii s pocasim, lebo jediny raz som si dala ozaj taku tazsiu vonu co som v zime nosila, tak som si ju dala v lete, ze ved skusim a to sa nedalo, v horucavach to ozaj nebolo ono :(

domixie

fuuu toto hladas zrejme jednu a presnu vonu, myslim, ze to bude trosku take hladanie ihly v kope sena :/ ale pamatam si jedneho casu kamoska mala taku vonavku a bola to Nina Ricci L'Air du Temps :) no moj nazor je, ze na tuto vonu musi clovek tak akoby dospiet, ale takto je moj vnutorny pocit, lebo nie kazdemu moze vyhovovat, ale ked ty pises, ze mydlova, tak myslim, ze toto by sa ti mohlo pacit ;)

ladyinblack

žienky, neviete mi prosím poradiť? hľadám parfém s mydlovou vôňou, taká vôňa čistoty, ako keby ste práve vyšli zo sprchy...raz som ju cítila na jednej žene v autobuse, odvtedy ju hľadám a neviem ani na internete takú nájsť....ďakujem pekne za rady a tipy :-)

hamula

Nejde mi to pridať :) Ale posielam vám teda obrázok akú, to je Chloé a veľkú radosť mi urobila keď mi ju z Notina poslali :)

hamula

Baby ako čítam tak rôzne veci robíte sranda :) Ja som neodolala a objednala som si túto vôňu -odkaz odstránený- :) Už mi aj prišla a je fajná. Nie je sladká je taká citrusová, príjemná, vydrží mi celý deň keď si dám ráno dva streky a myslím, že je to taká vôňa, ktorá sa dá bez problémov aj v zime používať :)