Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

mat_ka

Vretienka na tom možno niečo je, ale tak ja rada obdarúvam iných a teší má keď majú z toho radosť, keď viem, že som im vyčarila úsmev na tvári a že vždy keď si parfum napríklad drahý na seba dáva, tak si dozaista na mňa spomenie, či je to naivné? :P

vretienka

KOCKY VED PODLA TOHTO CO PISETE JA ZACINAM MAT POCIT, ZE VY VIACEJ MYSLITE NA TO JAK BUDE VAS MUZ VONAT A NIE VY :D PRECO MY FURT MAME TENDENCIU NAJVIAC PRIZERAT NA NIEKOHO INEHO A NIE NA SEBA???

krtko7

hm. Kixx to nie je náhodou taký bledučko modrý flakónik? Lebo sa mi zdá ten názov nejaký povedomý, neviem či ju nepoužíval drahý pre niekoľkými rokmi a tá sa mi páčila. Ale teraz používa inú, čo som mu vybrala a s tou som tiež spoko. Ale neviem kto by s týmto mal byť spokojnejší či ja či on :D Na kom viacej záleží :D

kixx

lantalia sice s versace nemam skusenost s damskou vonou, ale panska z tejto znacky pour Homme je hotova laska! tu ked na drahom citim, tak by som ho zjedla samou laskou, strasne prijemna vona, ktora na mna posobi jak magnet :D

mironella

Vretienka juj teraz mam take viacere, ktore sa mi pacia. Ale na vecer je toto uplna laska - Gucci Guilty Intense :)
Je ako vysita na specialne prilezitosti a na vecerne stretnutia, rande a podobne prijemne zalezitosti :P Je to taka dost vyrazna vona, ale mne sa velmi paci, kamoske som ju z Notina objednavala asi tyzden dozadu lebo mala sviatocek :)

vretienka

AHOJTE NEJAKU ZVODNU VECERNU VONU NEMATE V REPERTOARI? JA MAM SKUSENOSTI S NIEKTORYMI ALE MAM CHUT VYSKUSAT NIECO NOVE, ABY AJ MOJ CHLAP ZAREGISTROVAL ZMENU, CHCEM VEDIET CI SI TO VSIMNE :)