Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

annah

*jáj ale len z tohto eshopu, čo píšeš hej? lebo nemám s tým nejaké skúsenosti a chcem sa čo najviac momentálne chrániť, preto sa na to pýtam, že už by som aj takéto veci zabezpečila rovno domov*

krtko7

hm. Nikola strašne dobré sú, ja nedám dopustiť a už sa teším na leto, tie farby sú také svieže. A vydržia aj keď sa napiješ tak vôbec sa to nejako neobtrie. Annah ja aj inú objednávam a nemám problém s ničím. Mne Notino vyhovuje preto, že mi to dovezú domov, nemusím nikam ísť a mávajú aj dobré akcošky :P

mironella

Nikola tiez som si objednala taky ruz a je super, vydrzi, dala som si ho na Silvestra na seba, sice sme boli len doma, ale chcela som sa citit pekne, tak som si ho dala a teda aj vinko som pila a nic nebolo na pohariku :)

jarunna

to ti verim, tiez mam niekedy proste take nutkanie, ze mu neviem odolat to je asi normalne, ked si raz nieco zaumienime, tak to musime mat :D

krtko7

hm. Jarunna to je pravda, to ma obmedzuje, ale nemohla som ich neobjednať, keď som ich zbadala. A sú trvácne to je moc fajn, lebo ja som často mala problém, že keď som pila napríklad kávu, tak hneď ostal rúz na šálke a už to dobre nevyzeralo :/

jarunna

pekne odtiene, take svieze, tiez sa mi to paci dokonca aj v zime, len teraz ked mame tie ruska, joj, uz aby sme ich mohli dat prec :(

krtko7

hm. Vretienka to je normálna vec asi, to je v nás ženách bežné :D Ale teraz som si ja len pre seba objednala dva rúže z Notina, tie farby ma oslovili a reku to by bolo pre mňa. Síce teraz ich nevyužijem, ale určite si nájdem niekedy nejakú príležitosť :P Parfum ten objednám za mesiac, pred Vianocami keď budem celej rodine nakupovať :P

sticka

mat_ka tak takych nas je viac, ale ja rada obdarim aj seba to o tom potom, teraz nedavno som si zase urobila radost, kupila som si taku malickost, ale jak sa hovori malickosti robia den :P