Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

ingara

Alenka tak toto napriklad nie je zrovna moja salka kavy...Ja som teraz asi pred mesiacom ani nie zmenila vonu ktoru som pouzivala a zamilovala som sa do Lancome, co aj obrazok posielam jak vyzera...To je taka vona, ze dovidenia...Citrusova, svieza a to je presne to, co je na jar podla mna stvorene...

alenka_radska

najlepšie su parfemy su parfemy s feromonmi. Sama ich používam a su najlepšie, dlho vydržia a všetkym sa velmi pačia, všetkym pekne vonaju

miriarka

mamina ju ma tuto istu, jej som ju kupovala cez Notino, som jej ju objednala cca takto pred rokom, lebo vela chvali pocula na nu od kamosiek tak ju chcela, tak som jej radost urobila a je fakt, ze ju pouziva rada, len teraz jak je doma, tak menej jak zvycajne, ale tak to sa da cakat, ked pomaly nikam nechodi, som nasim zakazala, ze ked nemusia, nech su radsej doma ;)

krtko7

hm. Invisiblegirl táto vôňa je krásna. Len musí to byť originál, aby ozaj bola taká ako má byť. Ona aj veľmi dlho vydrží, kamarátka ju má a je intenzívna.

hamula

Annah takéto nakupovanie v dnešnej dobe je totál paráda, veľmi som si to obľúbila aj ja. Pred asi týždňom som objednávala parfum aj s gravírovaním, bude mať svokra narodeniny, tak sme sa rozhodli, že jej dáme ako darček parfum, ktorý má rada ale s jedinečným venovaním :) A tak som to hneď využila a ja som si šampón a kondicionér kúpila :D

danielka216

annah poznam kopu ludi, co sa tomu branilo takemuto nakupovaniu, ale postupne dojdes na to, ze je to lepsie, lebo nemusis sa s nikym nikde stretnut a nemusis ohrozovat svoje zdravie niekde v preplnenych obchodoch.