Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

vretienka

krtko ty si to vazne takto zapisujes? ja si vacsinou len znacku pamatam a potom hladam podla toho co si pamatam, ze asi ako flakonik vyzeral, podla toho idem, ale fakt toto by nebolo na skodu keby som si to niekam pisala :)

mironella

Ellania zalezi aj aku mas predstavu, ze co konkretne hladas od toho by som sa odrazila, ale fakt je ze cez internet zozenies viacej veci a za lepsie ceny, ze takto skor vychytas nejaku akciu.

krtko7

hm. Sticka to by aj u nás bolo veľa takže to nie, teraz veď som si zase voňavku z Notina objednala už mi prišla a v predošlej mám už len na spodku, takže tak. :)
Ja keď sa mi nejaká páči, tak si to zapíšem do telefónu nech viem aké som mala, ktoré sa mi páčili :)

ingara

Sticka len niekedy sa to tak neoplati z pohladu ceny...Aspon teda co som si tak niektore pozerala, cize je dobre si to zvazit...

miriarka

sticka ale niektore su ozaj krasne to ti musim dat za pravdu, jedinecne, napadite, mna aj to pri parfumoch casto oslovi, ze je to taky ten prvy kontakt s vonavkou vlastne ;)

sticka

kmina kazda jedna vonavka byva vo viacerych variantoch, ale teda ja napriklad si teraz kupujem mensie, aby som to skor tak vystriedala, nech sa mi parfum jeden nezunuje a kedysi som si aj flakoniky odkladala, ale mali by sme ich doma vela, takze uz to nerobim :D

lantalia

Ingara ani moja, raz som to citila a ze by to malo akoze nejako v druhom cloveku aj vzbudit tuzbu alebo cosi take ale podla mna su to len keci :)

Domka24

Ingara...lancome má krásne vône, sú také nadčasové, aspoň teda každú čo som doposiaľ tejto značky cítila, tak zakaždým to boli také intenzívne, ale zároveň nevtieravé vône, ktoré mňa osobne oslovili...a sú vhodné jak na bežný deň tak aj na špeciálne príležitosti...