Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

KatarinaBA

A skúšali ste parfumy LR? Majú až o 10% (!!!) viac vonných olejov, takže vydržia naozaj dlho. Mne sa všeci pýtajú, čím to tak pekne voniam. :) Mám od nich PURE pre ženy, je to taká čistá vôňa, nie je ťažká a hlavne vydrží. Viem zohnať so zľavou. Pekný deň!

Laurosik

tiez si to neviem predstavit a to este aj moj muz si dava na to pozor aby vonal. Pretoze to je take to podciarknutie osobnosti alebo akoby som to nazvala :)

lulina_majerova

krtko mám to podobne a teda každú vôňu si s niečím a s niekým aj spájam, že mne sa také akoby čuchové stopy robia v hlave :D Alebo akoby som to povedala :)
Dokonca si pamätám ešte ako môj prvý frajer voňal :D Neviem či je to normálne :D :D :D

krtko7

hm. Kixx je to fakt. Ale napríklad ti poviem, že poznám muža, čo nič nepoužíva, ani v živote nepoužíval a teda nerozumiem tomu. Ja si neviem predstaviť, že by som sa k mužovi pritúlila a necítila by som peknú vôňu, pre mňa je to taký základ, ja ešte aj teraz si viem predstaviť tú vôňu čo mal drahý na sebe, keď sme prvýkrát boli spolu na rande.

nikola.stein

Anitka každý chlap je iný. Každému vyhovuje niečo iné. Sú muži ktorí si nejako ani do výberu parfumu nenechajú "kecať". Záleží čo zase vyhovuje tomu tvojmu. Ale teda na mužovi mám rada aj také ostrejšie vône. Také akoby výraznejšie, ja pre seba mám rada zase skôr jemné.

tamirilka

...anitka mojmu kupujem poslednu dobu tak, ze co sa mi paci, tak to kupim...viem cca co sa mu lubi ake kombinacie voni, tak ja aj zlozenie kukam ake je...alebo niekedy ked neviem tak ked cez net pozeram tak si kukam od najpredavanejsich...

ingara

Brano a je to ozaj parfum, ze vydrzi cely den na tebe?...Lebo to je teda pre mna a aj pre draheho zaklad ked nieco kupujeme...Ale teda osobne zvycajne nakupujem tieto veci cez Notino, tam mam istotu najprijatelnejsej ceny a tiez ze mi pride vsetko co si objednam presne tak jak chcem potrebujem....

anitka30

laurosik za aku cenu si ju kupovala? Lebo presne tuto mi posielal raz bol v nejakej parfumerii moj manzel a teda co si spominam, tak bola taka drahsia, co teda mne nie je zakazdym po chuti dat vela penazi za vonavku :D :D

Najčítanejšie články