Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

Laurosik

hirta, ale na jednej strane ja sa tomu vlastne ani necudujem, pretoze si vezmi, ze to je ten prvy kontakt s tou vonavkou, ze vidis flakonik. Ale teda je fakt, ze vonou mna mnohokrat oslovili take vonavky, ktore neboli vzhladovo nejako speci, zeby mali nejaky premakany obal alebo co.

hirta

mne takto môj chlap kupoval voňavky zakaždým že podľa toho čo sa mu vizuálne páčilo, to akože som sa inak smiala na tom :)

jarunna

ingara ked ono niekedy podla ceny, co pozeram tak sa oplati kupovat vacsi, ale teda ked nemas predstavu celkom o tom ze aka je to vona, ci ti bude sediet, ci ti nebude vadit, tak v takych pripadoch radsej siaham po mensich bud teda 50ml alebo 30ml a potom ked uz viem, ze je OK, ze mi sedi, tak aj do stovky idem :)

lantalia

Skus si to najst podla nazvu, mne to vyhodilo a ozaj taky pekny, akoby nohy a na nich lodicky, celkom dobre to vyzera, fakt je to zaujimave, to sa ani necudujem, ze ju to oslovilo!

sticka

mironella ak myslis nejaky parfum tak Jean Paul Gaultier Scandal By Night - mna oslovil ten flakon, je uplne dokonaly! a vona tiez akoze milo som bola prekvapena, na to, ze som to objednavala len tak bez toho aby som mala nejaku predstavu o tom ako bude vonat tak milo ma prekvapila :) a vlastne je to jedna z voni na ktore je doprava free ;)

coja

cicilka to je fakt, v parfumerke, v kamennej predajni neni sanca aby mali vsetko, co zozenies na eshopoch, pretoze tam nemaju taku kapacitu na to, ale tak to je podla mna uplne normalna a logicka vec ;)

cicilka

duska ked chce clovek dobry parfum tak podla mna treba pozerat po znamych a overenych znackach, ja ked nieco chcem tak siaham len po dlhorocnej znacke co viem, ze je kvalita a objednavam si cez Notino, lebo tam maju lepsie ceny ako niekde v parfumerke a tiez ovela vacsi vyber

duska223

katarina o tomto co pises som uz teda pocula, ale neverim ze to vydrzi tolko ako originalne znackove parfumy, to proste o tom ma nik nepresvedci :)