ako je tam? da sa tam dobre zarobit? pocula som ze minimalna mzd aje tam 5,8libier za hodinu. zda sa mi to dost. cize da sa aj tou minimalnou mzodu pekne vyzit , nie ako tu na svk? aki su tam ludia?
zivot v anglicku
no pre mna to je v pohode, maso nejem :D a maju tam pecivo? take ako u nas? chlieb zemle rozky celozrne a take? :D
nevadi ci ovecky ci kravicky, hlavne ze nieco milene sa tam pasie :)
sweater...
co som vzdy nedokazala ale pochopit bolo to, preco maju tak velmi drahe maso a syry...
ved to nedava logiku. hm...
proste... maju tam toho tolko. .. a je to to najdrahsie z jedla.. fakt!!
anglicko je nadherne a tie mesta.. ach zboznujem tu atmosferu, pocasie budovy .. uz od detstva :D a priroda.. uzastne. ako aj slovensko je krasne velmi, ale uz mam toho dost tu
smajliqa niekto si najde pracu aj bez titulu a niekto ani s titulom. je to individualne..
ja som mala mat statnice ale prerusila som studium kvoli jednej skuske, takze nemam titul :D statnice budu o rok a studovala som biomedicinu.
sweater, ovecky ani nie, ale ja som isla z londona do glasgowa autobusom.. a 8 hodin cesty z jedneho mesta do druheho sem nevidela nic ine, len luky, luky luky, pastviny, zelen, a milion kraviciek. nadhera proste...
a pasu sa tam aj ovecky popri ceste na tych krasnych zelenych travnatych pastvynach ako to vidno v TV? :)
a s tym uznavanim titulov neviete ako je to tam? ale ked by uz neuznali titul ako taky aspon budem mat vedomosti, aj to sa sikne :) ci? :)
sweater.. aj ja dakujem, snad sa podari nieco dobre :)
nenormalne sa tesim na tie jahodovojogurtove kese, co rpedavaju v ASDA, a nikde inde, len v anglicku...
zabiajla by som pre ne!!!! ziadny znami mi ich nedokaze doniest, lebo nevedia co myslim :D
studujem na ekonomickej fakulte hospodarsku politiku :). a ty si nedavno zostatnicovala? co to bolo za zac? :)