ako je tam? da sa tam dobre zarobit? pocula som ze minimalna mzd aje tam 5,8libier za hodinu. zda sa mi to dost. cize da sa aj tou minimalnou mzodu pekne vyzit , nie ako tu na svk? aki su tam ludia?
zivot v anglicku
no to verim ze je tazke rozhodnutie, ale sak laska hory prenasa :))
jankaaaaa nie... ostava...
je skoda zahodit pracu policajta. teda si myslim.. kedze si odrobi 15 rokov, a moze ist do dochdoku.. bola by to hlupost keby isiel. to som mu hend povedala, a on ma ten isty nazor. neapci sa mu , ze idem, ale nebrani mi v mojom sne. a tiez sme uz dohodnuty, ze sa vidime kazde dva mesiace. takze sa to hadam bude dat...
smajliqa v inych temach som si vsimla ze mas priatela, jeho neberies do UK? :)
aj do poistovne treba ist a vypytat si tam europsky preukaz poistenca ale samozrejme treba sa v uk poistit tiez ak tam ostavas na dlhsie
na urade prace im nahlasis ze ides pracovat do zahranicia, a dane za teba bude odvadzat zamestnavatel v anglicku.. pravda pokial budes mat platnu zmluvu a nebudes robit na cierno.
*evidovaná do septembra
a ako je to s úradom práce? len teraz som skončila školu, takže som ešte evidovaná ako študent tuším, ale kebyže chcem ísť do zahraničia pracovať napríklad na pol roka, musím sa ísť odhlásiť z úradu práce, alebo ako?
a jankaaaaa mam 24 :)
ahoj kafik.. tak to bohuzial nie.
kazdy sa chce asi na stare kolena predsa len vratit domov.
poznam len mladych ludi, bud partie, alebo pary.
smajliQa, poznáš aj nejaké rodiny (matky) s deťmi čo tam žijú?