Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zivot v anglicku

smajliQa

sweater...

hned ako tam prides, musis si vybavit poistku, ... plati sa len raz, na zaciatku,,, bohuzial si nepamatam kolko to bolo.. no a keby sa ti nieco stalo, hocico... tak sa o teba postaraju..

smajliQa

jankaaa...

ved ale maju tam slovenske obchody:) v tych vacsich mestach... lebo tam je to samy slovak, poliak a cech :D

ale skor polske.. no ..

naprikald co ja som robila , tak som mala 90 percent poliakov v robote..

takze ak si skocis do nasho obchodiku, tak tam mas same slovenske vyrobky.. alebo polske, a tie su velmi podobne :)

sweater

a co lekarska starostlivost? vybavenie nemocnic? a zdravotne poistenie? dufam ze to nemaju ako amici, ze ak nemas dostatocne poistenie nejaku drahsiu operaciu alebo transplantaciu napr. ti nespravia. hmm? ako to tam funguje?

sweater

neviem, jedine co ma napada je, ze ten dobytok nieje odchovany na shit antibiotikach aby co urychly rast ale normalne original ako za starych neumelych dob spasa travu a ine prirodne veci. kvalita = vyssia cena :) mozno :), a s tym titulom a pracou, jednoducho aby clovek dostal dobry flek je dobre okrem toho titulu ked tak este vela dalsich veci, tak preto niekto ma a niekto nie no..

smajliQa

jankaaaaa
nie :D

oni rohliky vobec nemaju. maju len zemle... a tie su robene tak trochu na sladko. nie su proste slane...

inak v anglicku su ale normalne bezne polske a ceskoslovenske obchody a tam pecu aj nas chleba. inak sa ho nedockate..

vsetko pecivo maju sladke.teda take, jak keby ho nesolili.....