Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zivot v anglicku

sweater

ja chapem, tiez ma to uz par krat napadlo, ci su ti amici v skutocnosti jak z inej planety, alebo to su len take famy :), ale tak hej za videnie ten prosnuly NY asi stoji aj to vegas a asi aj viac tych miest by sa tam naslo no :)

sweater

a fajn ze ten glasgow je tych 8 hodin od londona :), ked som pozeral mapu som akurat nad tym premyslal, ze to bude asi dost daleko, ale toto sa mi nezda az tak dlho, to je tiez fajn :)

smajliQa

ja by som sa chcel aproste len pozriet, vies.. vidiet, a utiect :D
aby som to zazila, a vedela...
chcela by som zistit ci je naozaj pravda to, co sa hovori...
ze ,,TO JE AMERIKA,,
vies :)

sweater

mna amerika moc nelaka :), nejako mi nevonaju, len z principu, su to extremisti :). mam rad tohoto nasho europskeho ducha :)

smajliQa

sweater...
to co pozerame, to su AMRERICKE hovadiny,,,,
tam je vsetko mozne..
anglicko je europa, a je to citit :)
aj ked, planujem urcite navstivit newyork...

mimochodom, kamarat ide v septembri do las vegas, a chcete vediet za kolko?? za 700 euro aj s ubytkom., vybavil si to cez rakusku spolocnost.. akoze keby to islo, tak na druhy rok neni o com,..

sweater

no fajn to si ma potesila :), len som mal obavy aby to nebolo tak jak to vidno v tych americkych filmoch, ze len zbohatlici nato maju, a ostatny ludia su odkazany len dufat ze neochoreju. keby to je ako u nas tak v pohodke, neni to az taka zavratna suma a mas v tom vsetko zahrnute :), a to vybavenie, zbytocna otazka z mojej strany, tazko to moze byt horsie ako u nas..

smajliQa

janka, ja osobne som chodila nakupovat vecer, a vtedy som za par drobnych niesla aj tri igelitky :D
vecer maju velke akcie vo vacsich marketoch,,,

a kozmetika.. fu... to si nepamatam, ale viem ze nic mimoriadne to nemohlo byt, lebo by som si to pamatala :D