ako je tam? da sa tam dobre zarobit? pocula som ze minimalna mzd aje tam 5,8libier za hodinu. zda sa mi to dost. cize da sa aj tou minimalnou mzodu pekne vyzit , nie ako tu na svk? aki su tam ludia?
zivot v anglicku
ja skor nemam zaco.. ale sak sme este mladi, sice neviem kolko mas rokov smajliqa :D ale mame cas este :D
rozhodne ma este laka Kanada :) vancouver a tak... rada by som to pochodila, lenze co ked nemam s kym :(
ja radsej juznu ameriku - chille, peru , ostrovy , kanada a tak :D
ja chapem, tiez ma to uz par krat napadlo, ci su ti amici v skutocnosti jak z inej planety, alebo to su len take famy :), ale tak hej za videnie ten prosnuly NY asi stoji aj to vegas a asi aj viac tych miest by sa tam naslo no :)
a fajn ze ten glasgow je tych 8 hodin od londona :), ked som pozeral mapu som akurat nad tym premyslal, ze to bude asi dost daleko, ale toto sa mi nezda az tak dlho, to je tiez fajn :)
ja by som sa chcel aproste len pozriet, vies.. vidiet, a utiect :D
aby som to zazila, a vedela...
chcela by som zistit ci je naozaj pravda to, co sa hovori...
ze ,,TO JE AMERIKA,,
vies :)
mna amerika moc nelaka :), nejako mi nevonaju, len z principu, su to extremisti :). mam rad tohoto nasho europskeho ducha :)
sweater...
to co pozerame, to su AMRERICKE hovadiny,,,,
tam je vsetko mozne..
anglicko je europa, a je to citit :)
aj ked, planujem urcite navstivit newyork...
mimochodom, kamarat ide v septembri do las vegas, a chcete vediet za kolko?? za 700 euro aj s ubytkom., vybavil si to cez rakusku spolocnost.. akoze keby to islo, tak na druhy rok neni o com,..
no fajn to si ma potesila :), len som mal obavy aby to nebolo tak jak to vidno v tych americkych filmoch, ze len zbohatlici nato maju, a ostatny ludia su odkazany len dufat ze neochoreju. keby to je ako u nas tak v pohodke, neni to az taka zavratna suma a mas v tom vsetko zahrnute :), a to vybavenie, zbytocna otazka z mojej strany, tazko to moze byt horsie ako u nas..
janka, ja osobne som chodila nakupovat vecer, a vtedy som za par drobnych niesla aj tri igelitky :D
vecer maju velke akcie vo vacsich marketoch,,,
a kozmetika.. fu... to si nepamatam, ale viem ze nic mimoriadne to nemohlo byt, lebo by som si to pamatala :D