vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut
Milujem dvoch sučasne
Slobodná, svätá pravda, priznaním si iba človek chce očistiť svoje svedomie, aby sa mu uľavilo, ale čo ten druhý? Tomu sa určite neuľaví, nikdy sa dobrovoľne nepriznať, ani na silu :)
neľutujem a nehovorím :))
ako hovorí jeden známi sexuológ- "zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať!" asi vie o čom hovorí.
Určite by som mu to nepovedala, iba by som ho ranila, niesla by som si to na svojich pleciach sama, a lutovať? Čo môžme ľutovať, všetko čo sme kedysi spravili sme chceli, a to nemôžme ľutovať, proste stalo sa, ide o to, už mu to viac nespraviť..
uz som spominala ze si to urcite (okrem tohto fora) necham pre seba.
keby sa to stalo vam,
lutovali by ste to?
povedali by ste mu to?
cisto len zo zvedavosti
som rada, že sme sa pochopili :)
Hlavne už nikdy nič také nerob, a nič mu nehovor, tým mu len ublížiš, a to nechceš. Niektoré veci je lepšie nevedieť.
Slobodna: dokonale chapem:),
a suhlasim s tebou, preto ani nepomyslam na ukoncenie mojho doteraz perfektneho vztahu, starostlivo rozvijajuceho sa k lepsiemu, az na tuto udalost. vsetko to dobre a zle co prezijes s druhou polovickou za urcity cas ta zaastavi nad takym krokom akym je rozchod. a po case by to bol aj dost zly krok.
je pekne rozlisovat sex na sex a milovanie. to robi vztah lepsim.:)
Tak ono je najlepšie súdiť a urážať iných, pretože to dáva niekomu pocit, že je lepší. Takéto veci sa jednoducho stávajú a osobne si myslím, že každá žena miluje dvoch mužov naraz. No niektoré tú druhú lásku prežívajú len platonicky. Nesúdim ani to, ak sa niekto nevie rozhodnúť medzi dvomi mužmi, len fakt upozorňujem, že kto dlho váha, môže stratiť všetko. Takéto situácie obvykle nastanú preto, aby sme si ujasnili čo vlastne chceme- akého partnera a vážili si to čo máme, pretože ak sa aj rozhodneme pre toho druhého, ktorý nám oproti tomu, ktorého máme, pripadá ideálny, potom už až taký ideálny nebýva. Žiadny ideálny ani dokonalý partner neexistuje, skutočne dokonalosť partnera zavísí od miery našej tolerancie, to nie je iba fráza. Ak s niekým žijem môžu mi na ňom vadiť isté veci, ktoré nemusím riešiť pri milencovi jednoducho preto, pretože ich s ním neprežívam, no ak s ním začnemm žiť budú mi rovnako vadiť ak nie ešte viac :)Ženy majú tendenciu zamilovávať sa do mužov, s ktorými zažijú skvelý sex, muži sú na tom lepšie, obvykle do sexu nepletú toľko citov. Tieto dve veci treba rozlišovať. Milovanie je však o niečom inom. Neviem či chápeš čo ti tým chcem povedať, ak by som to napísala rovno, tak ma upália, ukrižujú, ukameňujú atď. spolu s tebou :)
btw som na VS a priatela mam od seba 5 hodin cestou, toho 2. par minut- korenom problemu je vzdialenost. len si priznajte kolki z vas vydrzali rok a pol vztah na dialku
dr. house, poprosila by som menej urazok, slapky a kurvy chodia za peniaze :), par dni som bola bez toho druheho, pre vsetkych co si mysleli ze tomu 2. nevadi ze mam priatela, su na omyle, prave on stale opakoval ze nechce nicit moj vztah.pre tych co si myslia ze sa nedaju milovat dvaja ludia tak sa mylia. raz ked to zazijete, uvidite... aj ked priatela milujem inak ako toho druheho. keby mna priatel podvadzal a aj tak by ma miloval, nikdy by som o tom nechcela vediet,zranilo by ma to, preto to nikdy nepoviem ani ja tomu svojmu. chcem s nim ostat.uvidime dokedy nam to este vydrzi, je to moja prva laska, po mnohych posmyknutiach, preto som mala mozno potrebu posmyknut sa s niekym kto je ako ja.tak a to je vsetko. od vas necakam nic, len si precitat aspon niekoho nazor, kedze nikomu som to nepovedala.