vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut
Milujem dvoch sučasne
Laurina Ty budeš asi poriadne tvrdá ženská, čo? :o)...prepáč, bez urážky. Veď to je dobre, aspoň máš istotu že ten Tvoj keď Ťa bude dobre poznať, si niečo také nikdy nedovolí.
Laurina, ale áno, ťažko sa to odpúšťa, lebo v tej chvíli keď ako Ty tvrdíš roztiala mu nohy, tak pošľapala vzťah so svojim priateľom, no myslím, že ak si ona uvedomí svoj omyl, tak by mala ešte dostať šancu. Teraz to beriem všeobecne, lebo pri moi nemám istotu o čo jej vlastne ide. Ak potom zase druhý krát sklame, vtedy je už naozaj čas na rozchod, inak by to bolo len trápenie. Ja som za to, že každému sa to môže stať, ale nie každý je schopný nezopakovať to ! No pár jedincov sa nájde a práve preto mám asi iný uhoľ pohľadu.
Adam si nekompromisný, čo sa mi síce páči, ale hovorí Ti niečo aj slovko "odpustiť !" ? Určite teraz väčšina nebude so mnou súhlasiť, ale keď skutočne miluješ, tak rád odpustíš, aj keď budeš trpieť, nemyslíš ? A na druhej strane, nepovažujem až za také sebecké zatajiť neveru, ale skôr to, keď sa to ťahá v trojuholníku niekoľko mesiacov, či rokov a dotyčný(á) sa tvári akoby nič. Ak ten čo urobil prešľap si z toho vezme ponaučenie, že už sa mu viac neoplatí takto riskovať, ten môže mať ešte plnohodnotný vzťah, ale len ak sa o tom jeho partner nedozvie, lebo by sa narušila dôvera u oboch.
moi ak sa zase objaví ten druhý a Ty zase podľahneš, potom bude ozaj načase vybrať si, čo vlastne chceš. Ale na to treba sakra silné presvedčenie a neviem či so svojim prístupom budeš toho schopná.
moi Dnes 10:10 -
- no co. Trapilo by ma to, bolelo by ma to a siel by som hladat inu, charakternjsiu osobu. Zivot sa netoci okolo mna a ludi je na svete dost. Tak isto, ako ked niekto zomrie a ostane po nom partner, partnerka - alebo dojde k rozchodu, dojde potom dalsi clovek.
Ak by som akokolvek miloval, tak tym, ze ten druhy vo vztahu je schopny nevery, takeho spinaveho podvodu, dava absolutne na javo ako sa stavia k svojmu partnerovi/partnerke a ako mu zalezi na vztahu.
Naco by som mal zit potom v klamstve ? A je jedno, co potom dotycna osoba povie... Cin je cin.
Lenze ten chlap sa od teba moze bezproblemov nakazit.A pozor,aby sa nenakazili obaja.To budes mat potom celkom zaujimave.
Pokial mam partnera,asi by mu bolo zvlastne,ze som zrazu vytiahla kondom.Dalsia vec,davaj si pozor,aby si pri nevere nezostala tehotna.Ono sa to totiz stava dost casto.
moi - a vies Ty dievca, ze kondom je len VELMI SLABA ochrana ? Lebo je kopec chorob a infekcii, ktore prenesies, aj ked pouzijes kondom.
Kondom je tak dobry proti otehotneniu, ked sa spravne pouzije a neroztrhne. Pred pohlavnymi chorobami to moc dobra ochrana neni.
laurina22: dievca vies ty vobec na co su kondomy?nemusi predsa kazda zenska uzivat HAK nie?
a mykoza napada vecsinou zeny, muzov len v 15%