Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

moi

AdamKrt: a co ked ta tvoja priatelka podviedla ale ta miluje, a nepovedala ti to preto.co teraz urobis, kebyze to vies, hm

a Laurina22: to nie je schyza, len neschopnost sustredit sa na partnera ktoremu ste dali vsetko co ste mohli

AdamKrt

moi
Dnes 08:40

potrebovala si to na svoje zistenie. Aha, a keby to urobil Tvoj priatel, tak je hned bezcharakterna spina. Tebe by zrejme vobec nevadilo, keby si veselo pretahoval inu, nie ?
--------------
Len sa nestacim divit, co za pokrivena logika a moralka je u ludi, ako si dokazu ospravedlnovat svoje hnusne ciny.
----------------------------
moi Včera 22:36.
- mimochodom mam 2.5 roka vztah na dialku a priatelku som nepodviedol nikdy, i ked bolo dost problemov.

Laurina22

Clovek,ktory podvedie,nemiluje.Ako mozes roztiahnut nohy inemu muzovi?A pritom povies,ze milujes aj jedneho aj druheho?To co je za schyzu?

Ked milujem nejakeho muza,tak druhemu nohy neroztiahnem!

AdamKrt

Slobodna Dnes 08:36 - o akej zodpovednosti to hovoris ??? Ked chces zodpovednost, priznaj farbu a potom mozes hovorit o zodpovednosti a niest nasledky.

To ze nieco zamlcis a nechas si to pre seba, neni ziadna zodpovednost, ale sebeckost a vypocitavost. Pretoze tam nastupuje strach, co sa stane, ked sa to partner dozvie... Ujasni si co hovoris, ked uz chces byt taka zodpovedna.

AdamKrt

Priznanie neni preto, ze si ma clovek snat bremeno zodpovednosti a zatazit tak druheho cloveka. Je to o tom, aby ten druhy clovek vedel podstatne fakty, co sa stalo a mal sancu SAM SA ROZHODNUT, ako dalej... Inak je to len pretvarka a klamanie, pretoze ten druhy zije v domneni, ze jeho partner/partnerka je niekto uplne iny.

Naviac existuje riziko prenosu pohlavnych chorob a dany partner/partnerka s tym nesuhlasila. Je to vlastne skoro ako znasilnenie, ked niekto zataji takyto mimopartnersky styk.

Kto si chce uzivat a rozmyslat, ci toho, ci hento, nech sa rozhodne, ale nech jeho partner/partnerka ma tiez na vyber.

Inak je podla mna clovek, co to zamlci - jedno bezcharakterne prasa bez chrbtovej kosti.

Slobodna

no veď počkaj michaela za chvíľu nastúpi klub dokonalých moralistických homo sapiens a roznesú nás tu v zuboch :))

moi

moja reč,
kym sa to nema od koho ineho dozvediet, naco si robit sama zle, pokial nepomyslam opakovat tu istu chybu,samozrejme
a lutovat to nelutujem,ako napisala michaela nelutujme co sme chceli spravit:),pravdepodobne moje komplikovane ja potrebovalo zmenu na zistenie ze priatela milujem este viac ao som predpokladala

Slobodna

priznaním človek zhadzuje svoj balvan svedomia ktoré ho hryzie na toho druhého. To neuznávam, keď už robím blbosti, tak si za ne nesiem aj plne zodpovednosť.