Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

elsa5.5

moi,podvádzaš priateľa a oboch mať nemôžeš už len to že si ho podviedla...máte veľa spoločného priťahuje ťa ako to vníma on?ako ťa berie či má vlastne záujem o normálny vzťah,ak vie o tom že máš priateľa tak mu to vyhovuje....treba sa aj s ním porozprávať

michaela312

Každý vníma neveru inak, niekomu stačí myšlienka, niekomu bozk, pre niekoho je nevera až sex.. je to individuálne..

Weva

michaela312: vsak len diskutujem, podla mna je presne o tomto toto forum...

Podla mna vedomy umysel (zviest, podviest, byt neverny/a) je uz vazna vec aj ked sa nikdy nenaplni a neskonci v posteli napriklad, ale sympatie k niekomu alebo to ze sa ti niekto paci su prirodzene.

Otazka zostava ako s nimi clovek nalozi... ale tot len moj nazor... a neveru by som tiez neodpustila.

Ale keby som zistila, ze sa manzelovi napriklad ked sme mali krizu pacila kolegyna lebo si skvele rozumeli a rozhodol sa pre mna a nic medzi nimi nebolo pretoze ma lubi, tak to za neveru nepovazujem a neoznacujem. Bola by som stastna, ze stoji pri mne a vazi si ma...

michaela312

Je to síce zlá situácia ale každý nikedy spraví zle rozhodnutie, sme ľudia sme omylný... Ja osobne by som neveru neodpustila.

system

boze, keby sa mal vychrapat kazdy s kazdym kto mu je sympaticky a maju nieco spolocne tak to by bol svet fakt zasny. suhlasim s wevou, ja mat taku priatelku, nevdacnu, ktora si nevazi lasku a nevie sama co chce, rozhodnut sa ... je to smutne.

michaela312

Milujem moralistov, neviem kde žijete, ale ja tu neveru vnímam všade a tváriť sa že je to niečo nezvyčajné môže len pokrytec.