vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut
Milujem dvoch sučasne
tak bez z druhym a ocakvaj ze sa ti stane to iste, lebo aj on moze najst nejaku "rovnaku krvnu skupinu" :)
ked si to tak vezmem:
bud bola chyba v tom ze si sa zamilovala do "inej krvnej skupiny" (terajsi priatel)
co avsak zmysel nedava, pretoze nikto nebude cakat na princa dokonaleho do neviem kedy
alebo jednoducho ta ten vztah omrzel, resp. nechas sa podotykam DOBROVOLNE uniest PUDOM.. a podvedies toho "praveho" (priatela, ak by nebol pravy, preco by ste boli spolu?)
ale mam otazku:
ako mozes niekoho MILOVAT a to NENORMALNE a pritom sa zapredat inemu?
na co si myslela v tu noc?
to ta zdrogoval, ze tak vyhral nad tou laskou co citis k pratelovi? :)
tak asi nemas v krvi monogamiu.. ja neviem no, kazdy je iny :)
to je na tom najvacsia haluz, ze vzdy ked sme sa mali stretnut bolo to kamaratske, ked to zaslo dalej, vravel ze to musime stopnut, ale uzit si uzival pekne spontanne.nicim sa neriadil.
teraz sa stretavame len ako priatelia..no nezvladam to, mam potrebu stale mu volat a tak
nechutny moralista :) ale nezavazny sex mu nevadil :)
tsss, ti dnesni egoisti
lebo ten druhy nechce vztah, pokial vie ze je druhy
tak sa s nimi dohodni ze ich budes mat oboch
a takto ti to preco nevyhovuje?