vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut
Milujem dvoch sučasne
super. ked sa to stane vam budem sa smiat, a nevrav hop kym nepreskocis, lebo raz sa to stane, to ci to bude az pocas manzelstva bude len este horsie.
adamkrt: len aby ti dnes priatelka nepovedala ze nieco take spravila
ja som az na tuto udalost spokojna so svojim zivotom a nemienim robit dalsie preslapy. milujem svojho priatela a ten 2. bude mat navzdy u mna osobite miesto aj ked sa s nim asi uz nestrestnem.
dakujem za vase nazory
moi Dnes 09:59 - aha, takze sa nic nestalo. Ty si si jednoducho zatrtkala, nic to neznamena, tak to si mozes trkat z vesela dalej, ze ....? A priatel ani netusi, co za hada si to hreje na prsiach.
moi Dnes 09:49 - skor, ci neskor sa to prevali. Mne priatelka klamala v mnohych veciach. Odpustil som jej, ale vzdy po case sa na to doslo. Ak by to vsak bola nevera, tak mi je to jedno, bol by velmi rychly koniec. Lisku, ked chytia do pasce za labku, tiez si dokaze labku odhryznut, aj ked ma svoju labku rada :)
jasne ze by sa mi to nepacilo. no keby sa uz nieco take stalo, urcite by som o tom nechcela vediet.ako sa spominalo nizsie je rozdiel medzi sexom a milovanim. a neroztahujem nohy inym-dost silny vyraz. proste sa stalo s niekym koho mam skutocne rada
laurina22: blud, nemyslim ze ked mas priatela myslis nanho 24 hodin v kuse aj ked ho milujes. a uz vobec nie ked si s niekym s kym ti je fajn. preto som nanho vtedy nemyslela, bolo mi fajn
adam krt: to ze ti to nepovedala ak to spravila len dokazuje ze ta miluje, si ce urobila chybu, ale nechce sa ta vzdat. a nie ze si ta nevazi. keby si sa s nou koli tomu rozisiel-bola by to jedna z moznosti ale urcite by ti bolo nasledujuce mesiace dobre? no neviem. preto je lepsie ked o takychto posmyknutiach sa ten druhy nedozvie
a vsetci zili stastne kym nepomreli nie
moi Dnes 09:32 -
bolest, nebolest - nasledoval by rychly rozchod. Nebudem zit s clovekom, co si ma nevazi a je schopny podvadzat ma. To si ma clovek rozmysliet skor, ci mu nieco take stoji za to a nie potom rozmyslat, ako z toho von, aby mu to nenarusilo jeho plany, vztahy...