vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut
Milujem dvoch sučasne
no velke oci.mas doma priatela tak nevymyslaj.aj ten je pre teba tvoja krvna skupina ked si si ho nasla nie? maj rozum dievca, lebo ako ti tu napisali ostatni, ostanu ti oci pre plac a budes zakladat temu mala som dvoch frajerov, ostala som sama.
Ježišmária no moralizujte tu furt, šak to je jej život, by som chcela vidieť či vy robíte všetko v súlade s morálkou..
Moi a od nas na fore ocakavas co?
Ze rozhodneme za teba?
Zostan par dni sama a rozhodni sa sama, len ty vies co citis. Kazdopadne konaj rychlo. Cim dlhsie ich budes oboch tahat za nos, tym horsie to bude pre kazdeho.
lavazza na rozdiel od teba priatela nepodviedla. zalubit sa nie je hriech. hriech je klamať. a tym ze si spala s inym a nepovedala si to priatelovi, si spachala hriech.
tak to zober tak,že keby mal tvoj priatel ešte jednu kamošku,a ten druhy tiež-ako by si sa cítila???ukonči jeden vztah,ak chceš začať druhý.
Soffa, a odkiaľ berieš istotu, že on jej nerobí to isté?
neda sa milovat 2 sucasne.mne sa zda ze po roku a pol na teba prisiel stereotyp,nudis sa,si si ista svojim priatelom.a to druhe to je len poblaznenie,..jedine lutujem tvojho priatela,.co keby ti to urobil aj on??bola by si stastna???
alexis swan - ale MOI je sama sebou...
Skoda, ze to nevie jej priatel. Hned by sa jej problem vyriesil.
AdamKrt veľmi dobre :)
vy si uvedomte ze ma pravdu, toto sa nemoze skoncit dobre..a slecna ocividne netusi co to je laska...ako mozes tvrdit ze milujes svojho priatela ked si sa vyspala s inym? a ocividne nemas ani vycitky. vies si predstavit co by prezival tvoj priatel kebyze sa to dozvie? ved on zije v klamstvach! ma o tebe uuplne mylnú mienku.. bud sama sebou.