Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

AdamKrt

Vidim este kopec ruzovej:

C/ a vsetko si veselo v trojke tr*kali az do smrti smrtucej... :)))

Ale stava sa obcas, ze moze byt aj krvavo cerveny scenar...

D/ neskor sa docitame v novinach nazov clanku: Ziarlivy priatel rozsekal zaletnu priatelku a jej milenca sekerou
--------------------------------
Myslite si, ze nieco take sa stat nemoze, pokial to nezazijete, alebo niekto koho poznate z Vasho okolia.

elsa5.5

ved to že ked on o tom vie že niekoho má tak naozaj mu o trvalý vzťah nejde a ked to celé praskne tento ju odkopne a priateľ tiež.... takže moi radšej sa s ním porozprávaj a ked vidíš že tam ide z jeho strany o zábavu treba to ukončiť to že je pre teba ideál neznamená že to je aj naopak

AdamKrt

To, ze sa MOI rozhodne, ktoreho si vyberie a s kym bude chciet mat rodinu, este neznamena, ze to tak aj bude.

Hlavne z pricin:
a/ priatel, ked sa to dozvie, tak bude letiet ako spinave pradlo prec,
b/ nova znamost, ked vie o priatelovi, tak je to dobry hajzlik, ze mu to nevadi a v tom pripade nebude mat ani zaujem o nejaky vztah, skor o prietrtky. U takeho rastie naviac riziko, ze bude to po case vycitat partnerke a sam jej bude zahybat, lebo sam v tom problem nevidi.

Takze teraz uz len cakat, kym vyplava pravda na povrch a tento trojuholnicek bude mat zaciatok konca. Nakoniec ostanu len oci pre plac.

michaela312

Vôbec to nemusí skončiť tak, že stratí oboch, stači si včas ujasniť kto je pre ňu dôležitejší, chybu urobí každý, určite ju súdia takí, ktorí možno neurobili to čo ona no určite majú na svedomí iné veci, netreba nikoho súdiť, nikto nevie ako to bolo a ako to má ona v sebe.. Ja by som Ti radila sa len včas rozhodnúť aj keď je to ťažké, skús porozmýšlať s kým by si naozaj z nich dvoch chcela mať rodinu atď..

Slobodna

a prečo sa máš nejako rozhodovať? Niekto tam hore to aj tak rozhodne za teba a to tak, že ti vezme oboch. To, že miluješ dvoch mužov je bežné, stáva sa, najmä vtedy keď v podstate sama ani len netušíš čo vlastne chceš, pretože to, čo chceme dnes nie je to isté ako to, čo budeme chcieť zajtra.