vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut
Milujem dvoch sučasne
a taka pripomienka, viete kolko ludi si hovori, ze ,,mne sa to nikdy nestane?" je to na smiech, nikdy nehovor nikdy :) toto nie je urazanie, len ciste konstatovanie.. bolo by treba zacat vnimat sameho seba len ako cloveka :) ako pise Slobodna.
AdamKrt, neviem, ci len ja mam taky pocit, ale ked citam tvoje prispevky, vykreslujes sa v nich ako poloboh. ako uplne dokonaly partner, bez jedinej chyby.. a to slovo partner neviem ci je vobec na mieste, lebo o svojej priatelke sa vyjadrujes skor ako keby to bola tvoja dcera.. ,,ma uz toho dost za usami" ,,ja som sa naodpustal priatelke tolko, ze na mojom mieste by si mala z nej uz vlasy davno vypadane, co vselico vyviedla" ,,ona prizmurovat nemusi nic a ani nikdy nemusela. Ja vsak musim mat obrovske spacie klapky na ociach... :)"
toto je moc podla mna.. ty si tak musis vazit svoju priatelku ze az..ked s ao nej vyjadruhes ako o hlupom decku, co neposlucha alebo praave s kamaratmi ,,ochutnalo" cigaretu..
to len tak mimo temy..
to takzvane srdce su len chemicke reakcie v mozgu, rovnako aj pudy, takze v podstate ano, clovek ma len mozog..
hej ja o tom vedieť nechcem a to ty nikdy nepochopíš pretože ja o mužoch nemám žiadne ilúzie, ja ľudí chápem ako omylné bytosti nie dokonalé stroje, vieš Adam svet, ľudia ani žiadny problém totiž nie je čierno-biely, vždy je tam niečo do čoho ty nevidíš, aj vonkajšie okolnosti totiž prispievajú k vytvoreniu aj riešeniu problému.Ty svojou nekompromisnosťou kladieš na ľudí príliš veľké nároky, človek je tvoj omylný, nemá iba mozog ale aj srdce, pudy. V živote a vo vzťahoch už vôbec nie, sa nejde riadiť iba rozumom!
Slobodna - to s tymi nasledkami bolo pre MOI. Ja len chcem fer jednanie pre jej priatela, lebo si zasluzi vediet, co ma doma pri sebe. Nic viac, nic menej. Nech ju sudi/nesudi on...
Ci Tebe by sa pacilo, keby Ta priatel podvadzal ? Nechcela by si to vediet, radsej by si bola klamana ? Alebo si myslis, ze je dobre a normalne - podvadzat a klamat o tom svojho partnera/partnerku ? Na com je potom postaveny taky vztah, ked je zalozeny na klamstve ? Na hlinenych nohach...
Hovorim len - povedat to priatelovi a je na nom, ako sa zachova.
ja v pohode nesiem a budem niesť následky za svoje činy, ty si myslíš, že ja mám 20? :))Ty si uvedom Adamko že nie si pán Boh aby si niekoho súdil, nevieš čo sa tebe ešte v živote prihodí a tiež ti nič a nikto nedáva právo srať sa ľuďom do životov a vzťahov.
Slobodna -
ehm, pokial mu to nepovedala, tak tazko mozeme hovorit o tom, ze je to medzi nimi. Medzi nimi to bude, az mu to povie.
Na zalety by to chodilo, ale nasledky to uz brat nechce...
Adam čo sa vyškieraš? a čo ak áno? áno je to medzi nimi a teba do toho nič.
Nech ju sudi jej priatel... :) Uvidime, ci bude mat na to rovnaky nazor, ako ona :)
moi prečo sa na to nevykašleš??? Ty sa predsa nemusíš nikomu spovedať, je to tvoj život. Nik ťa nemá právo súdiť.