Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

Scotch

a taka pripomienka, viete kolko ludi si hovori, ze ,,mne sa to nikdy nestane?" je to na smiech, nikdy nehovor nikdy :) toto nie je urazanie, len ciste konstatovanie.. bolo by treba zacat vnimat sameho seba len ako cloveka :) ako pise Slobodna.

Scotch

AdamKrt, neviem, ci len ja mam taky pocit, ale ked citam tvoje prispevky, vykreslujes sa v nich ako poloboh. ako uplne dokonaly partner, bez jedinej chyby.. a to slovo partner neviem ci je vobec na mieste, lebo o svojej priatelke sa vyjadrujes skor ako keby to bola tvoja dcera.. ,,ma uz toho dost za usami" ,,ja som sa naodpustal priatelke tolko, ze na mojom mieste by si mala z nej uz vlasy davno vypadane, co vselico vyviedla" ,,ona prizmurovat nemusi nic a ani nikdy nemusela. Ja vsak musim mat obrovske spacie klapky na ociach... :)"
toto je moc podla mna.. ty si tak musis vazit svoju priatelku ze az..ked s ao nej vyjadruhes ako o hlupom decku, co neposlucha alebo praave s kamaratmi ,,ochutnalo" cigaretu..

to len tak mimo temy..

Slobodna

hej ja o tom vedieť nechcem a to ty nikdy nepochopíš pretože ja o mužoch nemám žiadne ilúzie, ja ľudí chápem ako omylné bytosti nie dokonalé stroje, vieš Adam svet, ľudia ani žiadny problém totiž nie je čierno-biely, vždy je tam niečo do čoho ty nevidíš, aj vonkajšie okolnosti totiž prispievajú k vytvoreniu aj riešeniu problému.Ty svojou nekompromisnosťou kladieš na ľudí príliš veľké nároky, človek je tvoj omylný, nemá iba mozog ale aj srdce, pudy. V živote a vo vzťahoch už vôbec nie, sa nejde riadiť iba rozumom!

AdamKrt

Slobodna - to s tymi nasledkami bolo pre MOI. Ja len chcem fer jednanie pre jej priatela, lebo si zasluzi vediet, co ma doma pri sebe. Nic viac, nic menej. Nech ju sudi/nesudi on...

Ci Tebe by sa pacilo, keby Ta priatel podvadzal ? Nechcela by si to vediet, radsej by si bola klamana ? Alebo si myslis, ze je dobre a normalne - podvadzat a klamat o tom svojho partnera/partnerku ? Na com je potom postaveny taky vztah, ked je zalozeny na klamstve ? Na hlinenych nohach...

Hovorim len - povedat to priatelovi a je na nom, ako sa zachova.

Slobodna

ja v pohode nesiem a budem niesť následky za svoje činy, ty si myslíš, že ja mám 20? :))Ty si uvedom Adamko že nie si pán Boh aby si niekoho súdil, nevieš čo sa tebe ešte v živote prihodí a tiež ti nič a nikto nedáva právo srať sa ľuďom do životov a vzťahov.

AdamKrt

Slobodna -

ehm, pokial mu to nepovedala, tak tazko mozeme hovorit o tom, ze je to medzi nimi. Medzi nimi to bude, az mu to povie.

Na zalety by to chodilo, ale nasledky to uz brat nechce...

Slobodna

moi prečo sa na to nevykašleš??? Ty sa predsa nemusíš nikomu spovedať, je to tvoj život. Nik ťa nemá právo súdiť.