ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
betka20: nie si nahodou ta bulimicka?,???
aj ja by som potrebovala trosku poradit.aj mam take iste hodiny ako ty.Zaujimave:-)))
ahojte ja by som potrebovala poradit ako sa stravovat aby som schudla.Rano jem o7 domou prichadzam o pol 3 posledne jedlo chcem mat o 4 ako tu elektra.Prosim pomozte mi kedy a co jest
gashty:-))dakujem ze si ma povzbudila.Na nete som sa teraz dozvedela ze svaly su tahsie ako tuky.A ja mam stehna a brucho dost vypracovane.ale nevidno to lebo je to zekryte tukom:-)). Rozmyslala som o tom vcera vecer.Dospela som k nazoru ze neviem kolko chcem schudnut.Iba ze chcem stratit z brucha ten kotlik ktory mam na bruchu aj ked nie je vlelky. a 5cm z bokou a prs.ako to mam dokazat?
takze si z toho nic nerob,radsej si dnes viac zacvic a od zajtra pokracujeme dalej,hm?mimochodom ja dnes tiez musim ist na pracovnu veceru-to sa neda zrusit,takze tiez porusim pravidlo nejest po piatej vecer.niekedy musis urobit vynimku...
suhlasim s gashty
poviem ti jeden pribeh...bolo nebolo bola raz ista slecna,ktora sa rozhodla ze bude jest iba ovocie a zeleninu,aby schudla.co si predsavzala,to aj dodrzla.schudla.velmi.za 4 mesiace mala postavu svojich snov.rozhodla sa ze zacne jest zase normalne.nebude sa prejedat,bude jest mensie davky aby si udrzala postavu...tak zacala pravidelne oranajkovat,obedovat vecerat.ALE AJ PRIBERAT?AJ KED JEDLA MINIMALNE MNOZSTVA.Vies preco?jej telo si zvyklo ze nedostava ziadne tuky ani cukry.a ked ich po 4 mesiacoch zase dostalo,nevedelo co s nimi...nakoniec pribrala este viac ako pred tym schudla a dietam takehoto typu sa radsej vyhyba.PRETO MOJA MUSIS JEST AJ "NORMALNE JEDLO",ABY SA TVOJE TELO NEODNAUCILO SPALOVAT AJ CUKRY A TUKY.
no ahojte mna porazi ja som to pokazila cely den.mala som sladkosti biele pecivo zmrzlinu... hotova pohroma a preco? pretoze ja sladkosti nemozem lebo potom stale iba jem.Do skoly si nodim iba jablko a spoluziacky si to vsimli tak mi jedna kupila deli a bagetu velku.Povedala som jej ze nechcem zacala do mna kricat povedala som ze nech nekrici ze to nechcem ale potom sa pridali aj spoluzziaci a druhe spoluziacky.Musela som.potom ma bolelo brucho:-( ale teraz mam chut jest stale.Ale myslim si ze to moze byt aj tym ze malo jem.A teraz prisiel vlci hlad.Ale ked ja sa bojim ze ked nebudem jest malo tak neschudnem.
Nika hlavne zacni cvicit. Zo zadku a stehien neschudnes dietou, ale hlavne pohybom.
No to ja mam dost velky problem.Ja mam 158cm a vazim 53kg.Uz som schudla 3kg.Ja som to zdedila po mame,mam chude brucho ale za to mam velky zadok a siroke stehna.Som ako hruska.Uz som skusala kadejake diety ale nic nepomaha.Ja potrebujem schudnut najviac zo zadku,bokov a stehien.Teraz jem len 1x alebo 2x denne.a to sa naobedujem ale jem take jedlo co mi moc nezatazi zaludok a na veceru si spravim nieco lahke.Vobec neranajkujem.Ked som jedla poriadne pravidelne tak so velmi priberala.Teraz ked takto teraz jem tak chudnem.Pomali ale isto.
Aria,ani ja nemam pocit ze som buchta,potrebovala by som len zhodit zopar kg,tak maximalne 5.Potrebujem trochu vytvarovat brucho a len cistim posilovanim to asi nedocielim...