ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
Zabijem sa ked mi nechuti rano?Okrem toho obedujem skoro okolo 11,pol 12.a potom este aspon 2x denne jem,takze mam dodrzane jedlo 3x do dna...A chodim spat dost neskoro,takze ja to mam take posunute cele...ale o.k,skusim to aj ked len napchat do seba rano nejake ovocie...uvidime...
Ahojte baby, ja mam len taku otazocku. Ked som citala vase vysky a vahy, tak sa mi nezda, ze by ste boli nejake pribrate... Ja mam okolo 174 a moja vaha kolise medzi 60 a 65, podla obdobia. Je prvada, ze som pribrala, ale nemam pocit, ze by som bola buchta... Inak zacala som chodit na aerobic a podla mna je to super sposob, pretoze cvicenie je vecer a tym padom uz nejem a hlavne tam vydam vela energie a poposilujem.
gasthy-ked nebudeš ranajkovať marne sa budeš pokúšať schudnúť lebo tvoj metabolizmus sa nenaštartuje, takže neschudneš.
cau babenky, ja som to dnes celkom fajn potiahla, jest mi nechutilo, ale to skôr pokazenym zaludkom:) , zato som chytila energiu na cvicenie, tak som si hodinku poposilovala, hodinku zabicyklovala, 2 hodky som sa bola prejst...:)) tak sa tesim:) no ale od zajtra uz asi nebude cas, tak to bude len tak light...drzkam vam palcoke
gashty ides dnes este nieco jest? lebo ja uz nie:-)
ahooj.voobec to nie je vela moja zlata.ved to je skoro sama zelenina a ovocie,to ti nemoze uskudit.a raz za den musis jedno normalne jedlo dostat do zaludka.mensia porcia,ale musi to byt.ked nechces obed,tak aspon sa naranajkuj normalne.ja obedujem normalne,akurat napr namiesto zemiakov si dam ku mäsu salat.nenaranajkujem,lebo na to nie som zvyknuta,tak aspon ten obed musi byt.a samozrejme pijem vela vody cez den,aspon 2 litre.a papam ovocie a zeleninu.
ako sa vem dari dnes?
no ja som uz toho pojedla dost.Na ranajky troska cierneho chlebo s minimum masla a paradajkou.jablko.trocha kapusty a malinke masko.a pomaranc.Mylite si ze je toho vela?Dnes som cvicit nechcela ale musim lebo som to prehnala z jedenim.:-)) a vy ako
ahoj,no zatial to ide.nastastie dnes nejako nie som hladna.bola som sa trochu prebehnut.juj ale je este zima:))
aha uz som sa zlakla ze o ktorej mas obed :-))
no tak dnes sa ti darilo???
a tebe gashty drzis sa po tej 5?
a ostatne? vy ako
hhehe ja viem to som chcela povedat ze sm si uz dala ......:)